Milli Sörfçü Dilara, Olimpiyatlara Yelken Açacak - Son Dakika
Güncel

Milli Sörfçü Dilara, Olimpiyatlara Yelken Açacak

Milli Sörfçü Dilara, Olimpiyatlara Yelken Açacak

Türkiye Yelken Federasyonu tarafından Brezilya'nın Rio şehrinde yapılacak 2016 Yaz Olimpiyat Oyunları için aday sporcu seçilen Dilara Uralp, Olimpiyat yolunda ilk sınavını İspanya'da verecek.

30.03.2015 10:18

Bir haftadır idmanlara devam eden milli sörfçü Dilara, bu hafta Palma de Mallorca'da yapılacak yarışlarda iyi bir başlangıç yapmayı hedefliyor.

İMEAK Deniz Ticaret Odası İzmir Şubesi'nin sponsor olduğu Dilara, bugüne kadar farklı sınıf ve kategoride 27 birincilik elde etti. 19 yaşındaki milli sporcu, RS: X olimpik sınıfında katılacağı 8 uluslararası yarışta da İMEAK DTO İzmir Şubesi'nin desteğini alacak. Uralp, bu yıl 210 gününü yurtdışı kamp ve yarışlarda geçirecek.

70 SÖRFÇÜ YARIŞACAK

Türkiye Yelken Federasyonu Milli Takımı'nda yer alan Dilara Uralp, yaklaşık bir haftadır antrenörüyle İspanya'da kampa girdiğini söyledi. Bugün dünya şampiyonasına giden yolda önemli yarışlardan birine gireceğini ifade eden Uralp, 6 gün sürecek yarışlarda dünyanın en iyi 70 kadın sörfçüsü ile yarışacağını belirtti. Dilara Uralp, "Moralim gayet iyi. Hedefim büyük. 2016 yılında Brezilya'da yapılacak Olimpiyat Oyunları'na kota almak istiyorum. İspanya'da alacağım başarılı sonuç ile Rio'daki Olimpiyat'ta ülkemi temsil edeceğime inanıyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Milli Sörfçü Dilara, Olimpiyatlara Yelken Açacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement