Minik Ellerden Büyük Melodiler - Son Dakika
Güncel

Minik Ellerden Büyük Melodiler

Minik Ellerden Büyük Melodiler

Kalabalık bir davetli topluluğunun beğeniyle dinlediği konser ayakta alkışlandı.

12.05.2012 13:31

Karacasu'yu Sevenler İlköğretim Okulu'nun Müzik Öğretmeni Erşan Ergün yönetimindeki dev orkestrası, 1 1 Mayıs 2012 tarihinde Karacasu Belediyesi Düğün Salonu'nda ikinci kez Doğaya Saygı Konseri gerçekleştirdi.

Titiz bir çalışmanın ürünü olan konser sayesinde Karacasu'da büyük kent merkezlerinde rastlanacak bir şekilde kemanın, piyanonun, baterinin, gitarın sesi yükseldi. Karacasulu minikler melodileriyle adeta devleşirken katılımcıları da büyülediler.

Başarılı Müzik Öğretmeni Erşan Ergün'ün yönetiminde ve eğitiminde olan Sevenler Orkestrası'nda, piyano, çok sayıda gitar, çok sayıda keman, bateri ve elektrogitar vardı. Esençay Köyü'nden gelen 6. Sınıf öğrencisi ise söylediği solo şarkılar ile davetlilerden büyük alkış aldı.

Başta Karacasu'yu Sevenler İlköğretim Okulu Müdürü Doğan Çevik olmak üzere tüm okul öğretmenleri, öğrencileri ve velilerilerinin de katıldığı konser Karacasu'da geleneksel hale gelecek bir Doğaya Saygı organizasyonu olduğunu da kanıtlamış oldu.

Konser sonunda Karacasu Kaymakamı Ahmet Gencer bir teşekkür ve tebrik konuşması yaptı. Karacasu Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı ise tüm öğrencileri tebrik ederek Müzik Öğretmnei Erşan Ergün'e bir çiçek takdim etti. Başkan Büyükyapıcı'nın öğrencileri bir gezi ile ödüllendirdiğini açıklaması için gecenin süprizi oldu ve orkestradaki öğrencilerden büyük alkış aldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Minik Ellerden Büyük Melodiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement