Minik Yüreği ile Büyük İş Yaptı - Son Dakika
Güncel

Minik Yüreği ile Büyük İş Yaptı

Minik Yüreği ile Büyük İş Yaptı

Samsun'da 12 yaşındaki Dilara Gül, okulunda topladıkları mavi kapaklarla kuzenine tekerlekli sandalye aldı.

28.03.2013 14:07

Samsun'da 12 yaşındaki Dilara Gül, okulunda topladıkları mavi kapaklarla kuzenine tekerlekli sandalye aldı.

Atatürk Ortaokulu 6. sınıf öğrencisi 12 yaşındaki Dilara Gül, teyzesinin oğlu olan yine aynı okulda okuyan 2. sınıf öğrencisi 9 yaşındaki Alparslan Kürşat Çakır için yaklaşık 2 yıldır mavi kapak toplayarak kuzenine tekerlekli sandalye alınmasını sağladı. Sandalye teslim töreninde Samsunspor Kulübü Başkanı Emin Kar, Teknik Direktör Besim Durmuş ve oyuncular da yer aldı.

Hedefine ulaştığı için mutlu olduğunu belirten Dilara Gül, "Kuzenim engelliydi, onun için kampanya başlattım ve hedefime ulaştım. Çok mutluyum" dedi.

Kulüp olarak bu tür projeleri çok desteklediklerini ifade eden Samsunspor Kulübü Başkanı Emin Kar, "Genelde Çarşamba günleri okullara ziyaret yapıyoruz. Bugün de hem Atatürk Ortaokulu'nun davetlisi olarak geldik hem de 9 yaşındaki Alparslan Kürşat Çakır'a tekerlekli sandalye hediye etmiş olduk. Samsunspor Kulübü olarak bu tür projeleri çok önemsiyoruz" diye konuştu.

Kendisine tekerlekli sandalye hediye edilen ve doğuştan yürüme engelli olan 9 yaşındaki Alparslan Kürşat Çakır ise etkinliği başlatan herkese teşekkür etti.

Tekerlekli sandalye teslim töreninin ardından Samsunspor Başkanı Emin Kar, Teknik Direktör Besim Durmuş ve oyuncular okuldaki öğrencilerle bol bol hatıra fotoğrafı çektirip imza dağıttılar.

11 yaşındaki 5. sınıf öğrencisi Burak Ateş isimli öğrenci Teknik Direktör Besim Durmuş ve oyuncu Dimitrov'un yanına gelip, Samsunspor'un hafta sonu evinde oynayacağı Manisaspor maçında galibiyet sözü alarak ağladı. Teknik Direktör Durmuş ve oyuncu Dimitrov ağlayan çocuğu teselli etmeye çalışırken, Manisaspor maçından galip geleceklerinin sözünü verdiler. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Minik Yüreği ile Büyük İş Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement