Miniklerden "BAŞKAN Amca"Ya Ziyaret - Son Dakika
Son Dakika Logo

Miniklerden "BAŞKAN Amca"Ya Ziyaret

Miniklerden "BAŞKAN Amca"Ya Ziyaret
25.04.2017 15:03  Güncelleme: 15:04

Başkan Duruay'ın makamında gerçekleşen ziyarette, Bir Leblebi Şekeri Kreşi Müdürü Öznur Çeliköz, öğretmenler ve öğrenciler bulundu.

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay'ı, Bir Leblebi Şekeri Kreşi minik öğrencileri ziyaret etti.

Başkan Duruay'a "Başkan amca" diye hitap eden minik öğrenciler, çiçek takdim ederek, kendilerinin yaptığı resim tablosunu hediye ettiler.

Ziyarette, 5 yaşındaki Begüm Aksakal, Başkan Duruay'ın koltuğuna oturarak, "Başkan amca seni çok seviyorum. Gölbaşı'na yaptığın parklar için teşekkür ederiz" dedi.

Başkan Duruay, minik öğrencilerin ziyaretlerinin kendisini çok mutlu ettiğini belirterek, "Çocuklarımız geleceğimizin teminatıdır. Onlar için elimizden gelenin en iyisi yaparız" dedi.

Ziyaretin sonunda Başkan Duruay, miniklere çeşitli hediyeler takdim ederek, hatıra fotoğrafı çekildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Miniklerden 'BAŞKAN Amca'Ya Ziyaret - Son Dakika


Advertisement