Mısır'da Bombalı Saldırı - Son Dakika
Güncel

Mısır'da Bombalı Saldırı

Mısır'ın Sina Yarımadası'nda yola yerleştirilen iki bombanın orduya bağlı birliklerin geçişi sırasında patlaması sonucu 3 askerin öldü, 5 asker yaralandı.

11.05.2016 23:04

Mısır'ın Sina Yarımadası'nda yola yerleştirilen iki bombanın orduya bağlı birliklerin geçişi sırasında patlaması sonucu 3 askerin öldü, 5 asker yaralandı.

Yerel kaynaklardan alınan bilgiye göre, Refah kentinin güneyindeki El-Masura köyü yakınlarında yola yerleştirilen bombanın birliklerin geçişi sırasında patlaması sonucu 2 asker öldü, 3'ü yaralandı.

Refah'ın batısındaki Bel'a bölgesinde de yine yola yerleştirilen bombanın bir askeri aracın geçişi sırasında patlaması sonucu 1 asker hayatını kaybetti, 2'si yaralandı.

Yaralananlar hastaneye sevk edilirken güvenlik güçleri bölgede operasyon başlattı.

Kasım 2014'te DAEŞ'e biat ettiğini duyuran ve daha sonra adını "Sina Vilayeti" olarak değiştiren Ensar Beyt el-Makdis adlı örgüt gibi bazı silahlı gruplar, Sina Yarımadası başta olmak üzere Mısır'ın çeşitli bölgelerinde güvenlik güçlerini hedef alan saldırılar düzenliyor.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Mısır'da Bombalı Saldırı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement