İngiltere'nin Ortadoğu ve Kuzey Afrika'dan Sorumlu Dışişleri Bakan Yardımcısı Hugh Robertson, Mısır'ın başkenti Kahire'de meydana gelen bombalı saldırıları kınadı.
İngiltere Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamada, Robertson'ın, "Kahire'de bu sabah meydana gelen, ölüm ve yaralanmalara neden olan terör saldırılarını kınıyorum" ifadesine yer verildi.
Duygu ve düşüncelerinin saldırıdan etkilenenler ve onların aileleriyle birlikte olduğunu vurgulayan Robertson, "Tüm Mısırlıları şiddetten uzak durmaya ve aralarındaki farklılıkları barışçıl şekilde çözmeye çağırıyorum" dedi.
Mısır'ın başkenti Kahire bugün, Hüsnü Mübarek rejimini sona erdiren 25 Ocak devriminin 3. yıldönümü arifesinde meydana gelen bombalı saldırılarla sarsıldı. 4 farklı patlamada, toplam 6 kişinin hayatını kaybettiği bildiriliyor. - London, City of
Son Dakika › Güncel › Mısır'daki Patlamalar - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?