Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) Devlet Başkanı Şeyh Halife Bin Zayid Al Nahyan, Mısır geçici Başbakanı İbrahim Mihlib'i kabul etti.
BAE resmi ajansı WAM'ın haberine göre, Şeyh Al Nahyan, resmi temaslarda bulunan Mihlib ile makamında bir araya geldi. Kabulün ardından hükümet ve ordu yetkililerinin de katıldığı toplantı düzenlendi. Toplantıda Şeyh Nahyan'ın, iki ülkenin sürekli istişare içinde olduğunu belirterek "Mısır'daki kardeşlerimizi her alanda desteklemeye devam edeceğiz, her zaman arkalarında olacağız" dediği ifade edildi.
Bölgesel ve uluslararası alanda yaşanan son gelişmelerin de değerlendirildiği toplantıda, ülkesinde yapılacak yeni projeler için destek sözü alan Mihlib'in, BAE yönetimine Mısır'ın geleceği ve güvenliğine yönelik desteklerinden dolayı teşekkür ettiği kaydedildi. - Abu Dabi
Son Dakika › Güncel › Mısır Geçici Başbakanı Mihlib Bae'de - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?