Mithat Özer'in Ölümü, Bodrum İş Dünyasını Üzdü - Son Dakika
Güncel

Mithat Özer'in Ölümü, Bodrum İş Dünyasını Üzdü

Mithat Özer\'in Ölümü, Bodrum İş Dünyasını Üzdü

BOSAV Başkanı Sinan Özer ile ile LVZZ Otel'in işletmecisi Ayşe Özer'in babaları Mithat Özer, tedavi gördüğü hastanede solunum yetmezliğinden 90 yaşında yaşamını yitirdi.

04.01.2015 15:35  Güncelleme: 13:37

Bodrum Kültür ve Sanat Vakfı (BOSAV) Başkanı Sinan Özer ile ile LVZZ Otel'in işletmecisi Ayşe Özer'in babaları Mithat Özer, tedavi gördüğü hastanede solunum yetmezliğinden 90 yaşında yaşamını yitirdi. Özer'in ölümü ailesi ve Bodrum iş dünyasını yasa boğdu.

Sümerbank Teftiş Kurulu Başkanlığı'ndan emekli olan Mithat Özer, dün akşam, solunum yetmezliği nedeniyle tedavi gördüğü Bodrum'daki Özel Bodrum Hastanesi'nde yaşamını yitirdi. İki çocuk ve üç torun sahibi Özer'in ölümü ilçede üzüntü yarattı. BOSAV Başkanı Sinan Özer ve LVZZ Otel'in işletmecisi Ayşe Özer, telefonla arayan ve acı haberi alarak gelenlerin taziye dileklerini kabul etti.

Özer'in cenazesinin, oğlu Sinan Özer'in ilk eşi Sezen Aksu'dan olan torunu Mithat Can Özer'in ABD'den gelmesi beklendiği için, 6 Ocak Salı günü Bitez Adliye Camisi'nde kılınacak öğle namazından sonra Bitez Mahallesi Mezarlığı'nda toprağa verileceği öğrenildi.

Babasını kaybetmenin acısını yaşayan Sinan Özer, "Rahmetli babam bir süredir hastanede tedavi altındaydı. Yoğun bakımda yaşam mücadelesi veriyordu, ömrü buraya kadarmış, nur içinde yatsın" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Mithat Özer'in Ölümü, Bodrum İş Dünyasını Üzdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement