Moldova Uyruklu Kayıp Kız Hastanede Bulundu - Son Dakika
Güncel

Moldova Uyruklu Kayıp Kız Hastanede Bulundu

Moldova Uyruklu Kayıp Kız Hastanede Bulundu

Moldova uyruklu Ana Gore, Türk vatandaşı olan annesi Lluya Gore ile 7 Aralık'ta metro istasyonundayken bir anda ortadan kayboldu.

16.12.2014 15:03  Güncelleme: 15:12

Moldova uyruklu Ana Gore (20),  Türk vatandaşı olan annesi Lluya Gore ile 7 Aralık'ta metro istasyonundayken bir anda ortadan kayboldu. Annesinin ihbarı üzerine olayla ilgili çalışma başlatan Kayıp Şahıslar Büro Amirliği ekipleri güvenlik kamerası görüntülerini inceledi.

Çalışmalar devam ederken polis hastanelerle de irtibata geçti. Ana Gore'un Bakırköy Prof. Dr. Mazhar Osman Ruh Sağlığı ve Sinir Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde olduğu belirlendi. Hastaneye çağırılan anne, kızını teşhis etti. Psikolojik problemleri olduğu öğrenilen kızın kaybolduktan 4 gün sonra ambulansla hastaneye götürüldüğü öğrenildi. Doktorlar polisin ifade almasına izin vermedi. Ana Gore'un 3 gün daha hastanede yatacağı belirtildi.

Genç kızın 4 gün boyunca nerede kaldığı sorusunun tedavisinin tamamlanmasının ardından alınacak ifadesinden sonra netleşmesi bekleniyor. - İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Moldova Uyruklu Kayıp Kız Hastanede Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement