Mompery İle Yeni Yılda "MUTLU Çocuk, Mutlu Aile" - Son Dakika
Güncel

Mompery İle Yeni Yılda "MUTLU Çocuk, Mutlu Aile"

Mompery İle Yeni Yılda "MUTLU Çocuk, Mutlu Aile"

Anne ve çocukların tüm ihtiyaçlarını karşılayan alışveriş sitesi Mompery, her gün %90'a varan indirim kampanyalarıyla üyelerine, en iyi ve en kaliteli markalara kolay ve güvenli ulaşım imkanı sağlıyor.

25.12.2013 15:14  Güncelleme: 15:10

"Mutlu Çocuk, Mutlu Aile" sloganıyla kışın trendy renkleri ve çizgisiyle yüzlerce çeşit ürünü yeni yılda da ziyaretçilerine sunuyor.

Yıl boyunca www.mompery.com, Chicco, Taç, Nivea Baby, Fisher Price, Lamaze, Seze Kids, Hobby, Breeze ve Barbie başta olmak üzere daha birçok marka, çok özel fiyatlar ve ücretsiz kargo fırsatıyla alışverişi keyfe dönüştürüyor. Mompery'de, bebek ve çocuk tekstil ürünleri, hamile giyim, anne bebek kişisel bakım ürünleri, bebek araç gereçleri, oyuncak ve eğitim ürünleri, ev dekorasyonu, ev tekstili gibi anne ve anne adaylarının hayatını kolaylaştıracak birçok çeşit ürüne ulaşmak mümkün.

mompery.com, günlük %90'lara varan indirim kampanyalarıyla üyelerine güvenli bir şekilde, en kaliteli markalara ulaşma imkanı sağlıyor. Her sabah saat 07.00'de açılan mompery.com kampanyaları 48 ile 72 saat arasında aktif kalıyor. En seçkin ve beğenilen markaların yanı sıra başka yerde bulamayacağınız yeni markaları da sunan mompery.com'da davet ettiğiniz arkadaşlarınızın ilk alışverişleriyle birlikte 10TL'lik indirim kuponu kazanıyorsunuz.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Mompery İle Yeni Yılda 'MUTLU Çocuk, Mutlu Aile' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement