Motosiklet Elektrik Direğine Çarptı: 1 Ölü - Son Dakika
Güncel

Motosiklet Elektrik Direğine Çarptı: 1 Ölü

Motosiklet Elektrik Direğine Çarptı: 1 Ölü

Kocaeli’nin İzmit ilçesine bağlı Akmeşe Sultaniye köyünde motosikleti ile elektrik direğine çarpan kişi olay yerinde yaşamını yitirdi.

19.09.2015 13:30

Kocaeli'nin İzmit ilçesine bağlı Akmeşe Sultaniye köyünde motosikleti ile elektrik direğine çarpan kişi olay yerinde yaşamını yitirdi.

İzmit Akmeşe Sultaniye köyünde meydana gelen trafik kazasında bir kişi yaşamını yitirdi. Alınan bilgiye göre Sapakpınar köyünde ikamet eden Murat Akyüz (35) gece saatlerinde motosikleti ile Sultaniye köyünde ikamet eden arkadaşlarının yanına geldi. Burada bir müddet arkadaşları ile zaman geçiren Murat Akyüz, daha sonra evine gitmek üzere yola çıktı. Akyüz, köy çıkışında motosikletin direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yol kenarındaki elektrik direğine çarparak tarlaya uçtu.

Sabah saatlerinde yoldan geçmekte olan çevredeki vatandaşlar tarlaya uçan motosikleti ve yerde hareketsiz yatan Murat Akyüz'ü görünce durumu jandarma ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan incelemelerde Murat Akyüz'ün yaşamını yitirdiği belirlendi. Acı haberi alan Akyüz'ün yakınları da olay yerine gelerek gözyaşlarına boğuldu. Olay yerinde jandarma ekipleri tarafından yapılan incelemelerin ardından Akyüz'ün cenazesi otopsi yapılmak üzere İzmit Asri Mezarlık Morgu'na kaldırıldı. Jandarma ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Motosiklet Elektrik Direğine Çarptı: 1 Ölü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement