Motosiklete 9 Kişi Binince, Çocuklu Kadın Aracı İtmek Zorunda Kaldı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Motosiklete 9 Kişi Binince, Çocuklu Kadın Aracı İtmek Zorunda Kaldı

Motosiklete 9 Kişi Binince, Çocuklu Kadın Aracı İtmek Zorunda Kaldı
26.08.2014 10:14

Adana’da bir sepetli motosiklete 9 kişi binince, çocuklu kadının aracı itmek zorunda kalması trafikte ilginç bir görüntü oluşturdu.

Adana'da bir sepetli motosiklete 9 kişi binince, çocuklu kadının aracı itmek zorunda kalması trafikte ilginç bir görüntü oluşturdu.

Merkez Yüreğir ilçesine bağlı Özgür Mahallesi D-400 karayolunda, sepetli bir motosiklete 9 kişi binince motosiklet bir süre sonra bozuldu. Bunun üzerine Adana'nın en işlek karayolu olan D-400'de kadın sırtında çocuğu ile motosikleti itmeye başladı. Araçların arasında, tehlikeli bir işe kalkışan kadın ve çocukları, Adana'nın nem ile birlikte 50 dereceye varan sıcağında ilginç bir görüntü oluşturdu.

Tehlikeye rağmen, aile bozulan motosikleti itmeye devam etti. Motosikletli aile, sürücülerin şaşkın bakışları arasında motosikleti tamirciye kadar itti. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Motosiklete 9 Kişi Binince, Çocuklu Kadın Aracı İtmek Zorunda Kaldı - Son Dakika


Advertisement