Motosikletle Çarpışan Sürücü Şoka Girdi - Son Dakika
Güncel

Motosikletle Çarpışan Sürücü Şoka Girdi

Motosikletle Çarpışan Sürücü Şoka Girdi

Sakarya'nın Akyazı ilesinde, kullandığı otomobilin direksiyon hakimiyetini kaybeden kadın sürücü iki küçük öğrencinin bulunduğu motosiklete çarptıktan sonra şoka girdi.

18.11.2014 14:34  Güncelleme: 14:51

Akyazı ilçesinde motosikletle okullarına giden biri 14 diğeri 15 yaşındaki iki küçük öğrencinin bulunduğu motosiklete çarparak yaralanmalarına neden olan Filiz Ç. adlı sürücü kaza yerinde gözyaşlarına boğuldu. Genç kadını çevredeki vatandaşlar güçzlükle sakinleştirmeye çalıştı.

METRELERCE SÜRÜKLENDİLER

Kaza bu sabah saat 09.30 sıralarında Akyazı Fatih Mahallesi Küçük Sanayi Sitesi mevkiinde saat 09.30 sıralarında meydana geldi. Motosikletle okula gitmekte olan 14 yaşındaki Abdülkerim Akyol, ara sokaktan çıkan Filiz Çetin yönetimindeki 54 HV 821 plakalı otomobile çarptı. Kazada motosiklet sürücüsü Abdulkerim Akyol ve arkasında bulunan okul arkadaşı 15 yaşındaki Bilal Sarı çarpmanın şiddetiyle motosikletle metrelerce sürüklenerek yolun kenarındaki yeşillik alan savruldu.

KAZA YAPAN GENÇ KADIN ŞOKA GİRDİ

Motosiklete çarpışan otomobil ise yol kenarında bulunan bir dükkana çarparak durabildi.Kazada otomobil sürücüsü Filiz Çetin, şans eseri olayı yara almadan atlatırken, kaza sonrasında şoka girdi. Gözyaşlarına boğulan genç kadını çevrede bulunan kadınlar sakinleştirmeye çalışırken yaralı iki öğrenci ise olay yerine gelen 112 sağlık ekibi tarafından ilk müdahale sonrasında hastaneye kaldırıldı.



Yaralıları görünce şoka giren otomobil sürücüsü Filiz Çetin de daha sonra yakınları tarafından tedbir amaçlı hastaneye kaldırıldı.



Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Motosikletle Çarpışan Sürücü Şoka Girdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • EGE: Bir tarafta kadın sürücü, diğer tarafta çocuk sürücü. . . Kazaların çoğundan bayan sürücü unsuru çıkıyor. Kendilerini bizlerle her konuda eşit sayıyorlar. Direksiyonun başına geçtiklerinde daha da bir garip oluyorlar. Neymiş kadınlar daha dikkatli kullanıyormuş. Hiç de öyle değil, istatistiklere bakıldığında öyle olmadığı ayan beyan ortada. Kazaya karışan her bayanın şoka girdiğine çok tanık oldum. Şoka gireceğinize gidin mutfağınıza kendi işinize bakın. Ne kadar çaba sarf ederseniz edin, aklınıza gelen her mesleğin en iyisini her zaman erkekler icra eder. Bu da erkeğin içinde her zaman bulunan cesaret ve öz güvenle alakalıdır. 6 5 Yanıtla

Advertisement