Muazzez Abacı ve Ümit Besen Digiturk'te! - Son Dakika
Güncel

Muazzez Abacı ve Ümit Besen Digiturk'te!

Muazzez Abacı ve Ümit Besen Digiturk\'te!

Digiturk'ün Yılbaşı Gazinosu'nda dev isimler

20.12.2012 10:22  Güncelleme: 10:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tüm aile fertleri, yılbaşı gecesi Digiturk'te, unutulmayacak bir eğlence yaşayacak. Digiturk'un 21 numaralı kanalı Turkmax'ta, yeni yıl kutlaması için özel olarak hazırlanan "Gazino Show" ekrana gelecek. Aralarında Muazzez Abacı ve Ümit Besen'in de bulunduğu sevilen 18 sanatçının sahneye çıkacağı Gazino Show'da, yılbaşı klasiği dansöz gösterisi de yer alacak. Eğlencenin tüm gün devam edeceği Digiturk'te çocuklar da unutulmadı. JOJO kanalında çocukların sevdiği programlar özel yeni yıl bölümleriyle izlenebilecek. Heberler'de yılbaşı özel bölümünde sürprizler yer alacak. Dizimax Comedy'de ise fenomen olmuş dizilerin yılbaşı için çekilen özel bölümleri yayınlanacak.

Digiturk, tüm aile fertlerinin unutamayacağı bir yeni yıl kutlaması için hazırlandı.

Digiturk'un 21 numaralı kanalı Turkmax'ta, 18 sanatçının ve yılbaşı klasiği dansözün sahne alacağı yeni yıl kutlaması ekrana gelecek. Yılbaşı için özel olarak hazırlanan "Gazino Show"da Tülay Özer, Neşe Karaböcek, Seçil Heper, Seyyal Taner, Semiha Yankı, Yeliz, Ümit Besen ve Muazzez Abacı'nın da aralarında bulunduğu 18 sanatçı, sevilen eserleriyle unutulmayacak bir yılbaşı kutlaması yaşatacak. Oryantal Dora, yılbaşı klasiği olan dansöz gösterisini kıvrak dansıyla gerçekleştirecek.

31 Aralık Pazartesi günü saat 18.45'te başlayacak eğlence, gece saat 02.45'e kadar devam edecek.

Dizimax Comedy'de yeni yıl neşesi

Dizimax Comedy'de ise 31 Aralık'ta gün boyu American Dad, Happy Endings, Mike&Molly, Modern Family, Outnumbered, Suburgatory, The Big Bang Theory, The Middle, The Office, Til Death, Two&Half Men dizilerinin yılbaşı bölümleri yayınlanacak.

"Heberler"de yılbaşı özel bölümü

Digiturk'un Türkmax kanalında, gündemin hicvini yaparak izleyiciye aktaran Heberler'in "Yılbaşı Özel Bölümü"nde sürprizler yer alacak.

Çocuklar da eğlenecek

Digiturk'ün 166 numaralı JOJO kanalında çocukların sevdiği programlar gün boyunca özel yılbaşı bölümleriyle ekrana gelecek.

Garfield ve Arkadaşları, Holly Hobbie, Derek'le Yaşam, Casper'ın Korku Okulu, Franklin ve Arkadaşları ve Şövalye Mike'ın da aralarında bulunduğu pek çok animasyon ve programın yılbaşı özel gösterimleri gün boyunca JOJO kanalında izlenebilecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Muazzez Abacı ve Ümit Besen Digiturk'te! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement