Mumbai'de toz fırtınası sonucu reklam panosu altında kalanların sayısı 14'e yükseldi - Son Dakika
Güncel

Mumbai'de toz fırtınası sonucu reklam panosu altında kalanların sayısı 14'e yükseldi

Mumbai\'de toz fırtınası sonucu reklam panosu altında kalanların sayısı 14\'e yükseldi

Hindistan'ın Mumbai kentinde yaşanan toz fırtınası sonucu bir akaryakıt istasyonunun üzerine düşen reklam panosunun altında kalanların sayısı 14'e çıktı. Olayda yaralanan 70'ten fazla kişi hastaneye kaldırıldı ve arama kurtarma çalışmaları devam ediyor. Toz fırtınası nedeniyle uçuşlarda aksamalar yaşanırken, trafik de tıkanmıştı.

14.05.2024 11:07

Hindistan'ın Mumbai kentinde dün etkili olan toz fırtınasında düşen reklam panosunun altında kalarak yaşamını yitirenlerin sayısı 14'e yükseldi.

India Today'in haberine göre, Mumbai kentinin Ghatkopar bölgesinde dün yaşanan toz fırtınası nedeniyle bir akaryakıt istasyonunun üzerine reklam panosu düştü, çok sayıda araç panonun altında kaldı.

Reklam panosunun altında kalarak can verenlerin sayısının 14'e çıktığını bildiren Mumbai polisi, enkaz altında kalanlar için arama kurtarma çalışmalarının devam ettiğini açıkladı.

Polis, olayda yaralanan 70'ten fazla kişinin hastaneye kaldırıldığı bilgisini paylaştı.

Olaya ilişkin soruşturma sürüyor.

Toz fırtınasının etkisi altındaki Mumbai'de düşük görüş mesafesi nedeniyle uçuşlarda aksamalar yaşanmış ve trafik tıkanmıştı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Mumbai'de toz fırtınası sonucu reklam panosu altında kalanların sayısı 14'e yükseldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement