Murat Sancak'a Düzenlenen Silahlı Saldırı - Son Dakika
Güncel

Murat Sancak'a Düzenlenen Silahlı Saldırı

Medya Etik Konseyi Başkanı Halit Esendir, Star Medya Grubu Başkanı Murat Sancak'a yönelik silahlı saldırıyı, Türkiye'de toplumsal barış ortamının oluşmasından rahatsız olan çevreler tarafından medyaya yapılmış olarak gördüklerini ve şiddetle kınadıklarını bildirdi.

21.08.2015 10:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Medya Etik Konseyi Başkanı Halit Esendir, Star Medya Grubu Başkanı Murat Sancak'a yönelik silahlı saldırıyı, Türkiye'de toplumsal barış ortamının oluşmasından rahatsız olan çevreler tarafından medyaya yapılmış olarak gördüklerini ve şiddetle kınadıklarını bildirdi.

Esendir, yaptığı yazılı açıklamada, saldırının, son günlerde terör olaylarının artmasına paralel olarak medyanın da bu sarmalın içerisine çekilme amacı taşıdığının anlaşıldığını vurguladı.

Medyaya yapılan ve yapılacak olan bu tür şiddet yanlısı saldırıların olmaması temennisinde bulunan Esendir, "Silahlı saldırıyı, Türkiye'de toplumsal barış ortamının oluşmasından rahatsız olan çevreler tarafından medyaya yapılmış olarak görüyor ve şiddetle kınıyoruz. Ülkemizin barış, kardeşlik ortamına bir an evvel kavuşmasını diliyoruz. Star Medya Grubu'na ve Murat Sancak'a geçmiş olsun diyoruz. Faillerin en kısa sürede bulunmasını ve kamuoyuna gerekli açıklamanın yapılmasını bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Murat Sancak'a Düzenlenen Silahlı Saldırı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement