Muş'ta 12 yıl süren husumet barışla sonuçlandı - Son Dakika
Güncel

Muş'ta 12 yıl süren husumet barışla sonuçlandı

Muş\'ta 12 yıl süren husumet barışla sonuçlandı

Muş'un Bulanık ilçesinde 12 yıl önce bir kişinin öldüğü kavganın ardından başlayan husumet, Kaya ve Görgülü aileleri arasında yapılan barışla sona erdi. Erentepe Selahattin Eyyub-i Camisi'nde gerçekleşen programda konuşan Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Oğuzhan Ocak, barış köprüsünün muhafaza edilmesinin önemine vurgu yaptı ve araya girenlerin, din görevlilerinin ve kanaat önderlerinin bu barışa katkılarından dolayı teşekkür etti.

22.07.2023 18:44

Muş'un Bulanık ilçesinde iki aile arasında, 12 yıl önce bir kişinin öldüğü kavganın ardından başlayan husumet barışla sonuçlandı.

Kanaat önderlerinin girişimleri sonucu Erentepe Selahattin Eyyub-i Camisi'nde bir araya getirilen Kaya ve Görgülü aileleri, tokalaşarak barıştı.

Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Oğuzhan Ocak, programda yaptığı konuşmada, barış köprüsünü muhafaza etmenin son derece önemli olduğunu söyledi.

Ocak, "Aynı dinin mensuplarıyız. İki ailenin fertlerine, reislerine buradan şükranlarımı sunuyorum. Bu köprüyü inşa eden, araya girenler var. Din görevlilerimiz, kanaat önderlerimiz, belde başkanlarımız var. Böyle bir barışı yaptıkları için Allah onlardan razı olsun." dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Muş'ta 12 yıl süren husumet barışla sonuçlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement