YAĞMUR BULUNANA KADAR ÇALIŞMALAR SÜRECEK - Son Dakika
Güncel

YAĞMUR BULUNANA KADAR ÇALIŞMALAR SÜRECEK

Muş Valisi İlker Gündüzöz, İl Emniyet Müdürü Engin Kaloğlu ile birlikte Karasu Nehri'ne düşerek kaybolan Yağmur Özkan'ı (17) arama çalışmalarını inceledi.

25.02.2022 15:04  Güncelleme: 15:55

Muş Valisi İlker Gündüzöz, İl Emniyet Müdürü Engin Kaloğlu ile birlikte Karasu Nehri'ne düşerek kaybolan Yağmur Özkan'ı (17) arama çalışmalarını inceledi. Acılı baba Necmettin Özkan'la da görüşen Vali Gündüzöz, ellerinden gelen tüm çabayı sarf ederek, Yağmur'u bulana kadar çalışmaların süreceğini belirtti.

Emniyet, AFAD, jandarma ve çevre illerden gelen ekiplerle arama tarama faaliyetlerine devam ettiklerini ifade eden Gündüzöz, Ankara'dan da gelecek olan ekibinde yarın çalışmalara katılacağını belirtti. Vali Gündüzöz, 'İnşallah sevindirici bir haber vermeye çalışacağız. Tabi geniş bir havza. 4 kilometre tarandı, 3 kilometre daha taranıyor. Karasu Nehri'nden sonra Murat Nehri'nin içi de taranacak. Burada hem drone hem botlarla hem de dalgıçlar tarama yapıyor. Ekiplerimiz teyakkuz halinde. İnşallah bir daha böyle olaylar yaşanmaz. Bulana kadar çalışmalara devam edeceğiz. İnşallah buluruz' dedi.

YAĞMUR BULUNANA KADAR ÇALIŞMALAR SÜRECEK
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel YAĞMUR BULUNANA KADAR ÇALIŞMALAR SÜRECEK - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement