Müyesser Yıldız Tahliye Edildi - Son Dakika
Güncel

Müyesser Yıldız Tahliye Edildi

Müyesser Yıldız Tahliye Edildi

Odatv"davasına bakan İstanbul 16"Odatv"davasına bakan İstanbul 16.Ağır Ceza Mahkemesi, tutuklu sanıklardan Müyesser Yıldız'ın tahliyesine karar verdi."

18.06.2012 21:49

Odatv"davasına bakan İstanbul 16"Odatv"davasına bakan İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesi, tutuklu sanıklardan Müyesser Yıldız'ın tahliyesine karar verdi.

Gazeteciler Nedim Şener, Ahmet Şık ve Soner Yalçın'ın sanık olarak yargılandığı Odatv davasının 12. duruşmasında sanık ve avukatların taleplerinin alınmasının ardından duruşma savcısı tutuklu sanıkların tahliye taleplerinin reddine karar verilmesini istedi.

Duruşmaya verilen aranın ardından İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesi, tutuklu sanık gazeteci Müyesser Yıldız Uğur'un atılı suçun vasıf ve mahiyeti ve tutuklulukta geçen süreyi göz önüne alarak tahliyesine karar verdi.

Heyet, Yalçın Küçük, Soner Yalçın, Barış Terkoğlu, Barış Pehlivan ve Hanefi Avcı'nın ise suçun vasıf ve mahiyeti, bilirkişi raporunun mahkemeye ulaşmamış olması ve kuvvetli suç şüphesinin gerekçe göstererek tutukluluğunun devamına karar verdi.

Duruşma, 14 Eylül 2012 tarihine erteledi. - Ankara

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Müyesser Yıldız Tahliye Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement