Narkoz verilip, yol kenarına atılan köpeklerden 3'ü telef oldu - Son Dakika
Güncel

Narkoz verilip, yol kenarına atılan köpeklerden 3'ü telef oldu

Narkoz verilip, yol kenarına atılan köpeklerden 3\'ü telef oldu

EDİRNE'nin Keşan ilçesinde, kimliği belirsiz kişilerce narkoz verilerek, yol kenarındaki boş araziye bırakılan 8 köpekten 3'ü, telef oldu.

30.05.2019 13:59
EDİRNE'nin Keşan ilçesinde, kimliği belirsiz kişilerce narkoz verilerek, yol kenarındaki boş araziye bırakılan 8 köpekten 3'ü, telef oldu.
Olay, Keşan'a bağlı Yenimuhacir beldesinde meydana geldi. Yol kenarındaki boş arazide hareketsiz yatan köpekleri görenler, Yenimuhacir ve Keşan belediyelerine haber verdi. Yenimuhacir Belediye Başkanı Mustafa Türker ve Keşan Belediyesi Veteriner Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri, ihbar üzerine olay yerine gelerek, incelemelerde bulundu. Yapılan inceleme sonucu kimliği belirsiz kişilerce narkoz verilen küpesiz köpeklerin, çevredeki il veya ilçelerden taşınarak, araziye bırakıldığı, 5'inin narkozun etkisinden çıktığı, 3'ünün de telef olduğu belirlendi. Köpekleri boş araziye bırakanların kimliğinin belirlenmesi için çalışma başlatıldı. Köpek ölüleri, belediye görevlilerince gömülürken, diğer 5 köpek ise barınakta tedaviye alındı.


- Edirne
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Narkoz verilip, yol kenarına atılan köpeklerden 3'ü telef oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement