NBA Afrika "Dünya Takımı" Oyuncuları Belli Oldu - Son Dakika
Güncel

NBA Afrika "Dünya Takımı" Oyuncuları Belli Oldu

NBA Afrika "Dünya Takımı" Oyuncuları Belli Oldu

Denver Nuggets forveti Kenneth Faried ve Washington Wizards gardı Bradley Beal, NBA Afrika Oyunları 2015'in bir parçası olarak 'Dünya Takımı'na seçilen ilk oyuncu grubu arasında yerlerini aldı.

10.06.2015 10:09  Güncelleme: 10:10

Bugün Twitter'da yapılan duyuruya göre, Denver Nuggets forveti Kenneth Faried ve Washington Wizards gardı Bradley Beal, All- Star gardı Los Angeles Clippers oyuncusu Chris Paul'un kaptanı olduğu Dünya Takımı'nda yer alacak. Miami Heat forveti Luol Deng'in kaptanı olduğu 'Afrika Takımı'na ise Kongo kökenli Oklahoma City Thunder forveti Serge Ibaka ve Senegalli Minnesota Timberwolves forveti Gorgui Dieng katılacak.

NBA'nın Afrika'daki ilk maçı, 1 Ağustos'ta Güney Afrika'nın Johannesburg şehrinde yer alan Ellis Park Arena'da gerçekleştirilecek. 'Afrika Takımı' ile 'Dünya Takımı' arasında oynanacak bu maç, Güney Afrika Kızlar ve Erkekler Kulübü, Güney Afrika S.O.S. Çocuk Köyleri ve Nelson Mandela Vakfı yararına oynanacak. Afrika Takımı, Afrika'dan oyunculardan ve ikinci nesil Afrika kökenli oyunculardan oluşurken Dünya Takımı, dünyanın geri kalanından oyunculardan oluşacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel NBA Afrika 'Dünya Takımı' Oyuncuları Belli Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement