NBA'de Forma Giyen Cedi Osman Spotify'da Kendi Hesabını Açtı - Son Dakika
Güncel

NBA'de Forma Giyen Cedi Osman Spotify'da Kendi Hesabını Açtı

NBA\'de Forma Giyen Cedi Osman Spotify\'da Kendi Hesabını Açtı

Kısa süre önce Spotify'da kendi hesabını açan ve hayatının pek çok anında müzik dinlemeyi tercih eden Cedi Osman'a, spor yaparken Desiigner, dinlenirken Coldplay, yoldayken Bob Marley eşlik ediyor.

10.10.2017 14:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

22 yaşındaki Türk oyuncu, maçlara hazırlanırken ise Eminem dinliyor

Geçtiğimiz yaz Lebron James'in de forma giydiği NBA takımlarından Cleveland Cavaliers'a transfer olarak NBA'de oynamaya başlayan profesyonel basketbolcu Cedi Osman, geçtiğimiz günlerde resmi Spotify profilini oluşturarak müzik zevkini hayranlarıyla paylaşmaya başladı. Oyuncunun profilinde yayınladığı beş çalma listesi, Cedi Osman'ın en çok hangi zamanlarda müzik dinlemeyi sevdiğini de gözler önüne seriyor. Oluşturduğu Daily Relax, On the Road, Workout Motivation ve Gameday Motivation adlı dört çalma listesiyle, maça hazırlanırken, spor yaparken, dinlenirken ve yoldayken oyuncuya müzik eşlik ediyor. #TheFirstCedi Hits ise basketbolcunun en sevdiği şarkıları bir araya topladığı bir başka çalma listesi.

Oyuncunun çalma listeleri ilginç detaylarla dolu. Rihanna, Kanye West ve Paul Cartney'den FourFiveSecons, Coldplay'den Paradise ve Adele'den Send My Love basketbolcunun dinlenirken dinlediği şarkılardan birkaçı. Bob Marley ve The Wailers'tan Is This Love Remix çalışması, Ed Sheeran'dan Shape of You ve Lady Gaga'dan Poker Face ise basketbolcunun yolda tercih ettiği şarkılar arasında. Desiigner'dan Panda ve ItaloBrothers'tan Summer Air da oyuncunun spor yaparken dinlediği favori şarkılardan. Cedi Osman, maçlara ise Eminem'in Wicked Ways, DJ Khaled ve T-Pain'in All I Do Is Win ve Katy Perry ile Nicki Minaj'ın Swhish Swish'i ile hazırlanıyor.

Cedi Osman'ın Spotify profilinde yer alan çalma listelerine ve tüm şarkılara buradan ulaşıp, Cleveland Cavaliers'ta forma giyen oyuncunun müzik dünyasında siz de bir keşfe çıkabilirsiniz.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel NBA'de Forma Giyen Cedi Osman Spotify'da Kendi Hesabını Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement