'Ne Adam Ama', TV'de İlk Kez ve Sadece D-Smart'ta - Son Dakika
Güncel

'Ne Adam Ama', TV'de İlk Kez ve Sadece D-Smart'ta

\'Ne Adam Ama\', TV\'de İlk Kez ve Sadece D-Smart\'ta

D-Smart, izleyicilerini TV'de ilk kez yayınlanacak filmlerle buluşturmaya devam ediyor.

09.05.2013 09:18

BAŞROLÜNDE SİBEL KEKİLLİ'NİN OLDUĞU

Amerikan – Alman ortak yapımı "Ne Adam Ama" (What A Man), 10 Mayıs Cuma akşamı saat 21.00'da D-Smart 5. Kanal Smart SineGold'da ve HD zevkiyle Smart SineGold HD'de izleyiciyle buluşacak.

Türkiye'nin önde gelen dijital yayın platformu D-Smart, izleyicilerini her türden çok beğenilen sinema filmleriyle buluşturmaya devam ediyor.

Alex genç, yakışıklı fakat biraz talihsiz bir öğretmendir. Kız arkadaşı Caroline tarafından terk edildikten sonra artık bir şeyleri değiştirmesi gerektiğini fark eder. Kendisinden, kadınların ilgisini çekecek, güven veren, modern bir erkek yaratmak zorundadır. Sürprizlerle dolu kız arkadaşı Nele (Sibel Kekilli), ve en iyi arkadaşı Okke (Elyas M'Barek), çapkın, biraz maço bir hovardadır ve Alex'e bu işin püf noktalarını sonuna kadar öğretmeye kararlıdır. Alex şimdi 'Kadınların istediği erkek nasıl olunur?' sorusuna yanıt ararken bir yandan da onu olduğu gibi sevecek bir kadının özlemini çeker...

Game Of Thrones fırtınasında yerini alan Sibel Kekilli başrolde…

Alman-Amerikan ortak yapımcılığında çekilen film, genç oyuncu Matthias Schweighöfer'in ilk yönetmenlik ve senaristlik deneyimi. Filmin başrolünü de üstlenen Schweighöfer'ün yanı sıra kadroda Türk izleyicilerinin de yakından tanıdığı bir isim var: "Duvara Karşı" ile yıldızı parlayan, ve şimdi de tüm dünyada çok büyük bir izleyici kitlesine sahip Game Of Thrones'da oynayan Sibel Kekilli.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Ne Adam Ama', TV'de İlk Kez ve Sadece D-Smart'ta - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement