NG Sapanca'da Hoş Kokuların Izi Sürüldü ve Kişiye Özel Parfümler Yapıldı - Son Dakika
Güncel

NG Sapanca'da Hoş Kokuların Izi Sürüldü ve Kişiye Özel Parfümler Yapıldı

NG Sapanca\'da Hoş Kokuların Izi Sürüldü ve Kişiye Özel Parfümler Yapıldı

NG Sapanca Wellness & Convention ile Aisha işbirliğiyle 5 Nisan Cumartesi günü bir parfüm atölyesi düzenlendi.

07.04.2014 11:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

NG Sapanca Wellness & Convention ile Ayşe Tolga'nın yaratıcısı ve Genel Müdürü olduğu Türkiye'nin ilk aromaterapi markası Aisha işbirliğiyle 5 Nisan Cumartesi günü bir parfüm atölyesi düzenlendi. NG Sapanca Wellness & Convention'da konaklayan misafirlere kokunun insan yaşamındaki önemi ve parfümün tarihçesi anlatıldı. Konuklar koku formülleri öğrenerek Aisha markalı esans ve öz yağlar ile kendi parfümlerini ve aromaterapi kozmetiklerini üretti. Misafirler kendilerine özel parfümler yaptıkları etkinlikte keyifli vakit geçirdi.

Türk turizmine yepyeni bir hizmet anlayışı kazandırmak amacıyla yola çıkan NG Hotels'in bünyesindeki NG Sapanca Wellness & Convention'da 5 Nisan Cumartesi günü aromaterapist Ayşe Tolga'nın kurucusu ve Genel Müdürü olduğu Aisha markası işbirliğiyle bir parfüm atölyesi düzenlendi. Muhteşem bir doğanın içine konumlanmış NG Sapanca Wellness & Convention'ın misafirleri parfüm konusunda bilgilendirildi ve Türkiye'nin ilk aromaterapi markası Aisha'nın esans ve öz yağlarıyla kendi parfümlerini yarattı.

Ruh, beden ve zihnin ayrılmaz bir bütün olduğu anlayışını benimseyen, doğal terapiler, bütünsel beslenme, anti-aging üzerine çalışmalarını sürdüren ve kişiye özel koku danışmanlığı yapan Ayşe Tolga, misafirlere kokunun insan yaşamındaki önemi ve koku almanın fizyonomisini anlattı. Parfümün ve parfümcülüğün tarihçesinin aktarıldığı etkinlikte aşk, heyecan, huzur gibi duygular üzerinde kokuların ne kadar etkisi olduğu konuşuldu. Misafirlerin kokunun izini sürdüğü atölyede yağların üretim aşamaları ve kullanım yerleri üzerine bilgiler paylaşılarak aromaterapi yağları incelendi.

Türkiye'nin yükselen otel zinciri markası NG Hotels'in göz alıcı bir doğa içinde bulunan NG Sapanca Wellness & Convention otelinde gerçekleşen seminerin ikinci bölümünde Ayşe Tolga'nın öğrettiği formüllerle misafirler Aisha markalı esans ve öz yağları kullanarak kendi parfümlerini ve aromaterapi kozmetiklerini yarattı. Onlarca büyüleyici koku ve yağ ile yaratılan kişiye özel karışımlar NG Sapanca Wellness & Convention'ın konuklarına hediye edildi. Tüm gün süren etkinlikte misafirler keyifli vakit geçirdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel NG Sapanca'da Hoş Kokuların Izi Sürüldü ve Kişiye Özel Parfümler Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement