Nilüfer'de İtalyan Film Müzikleri Yankılanacak - Son Dakika
Güncel

Nilüfer'de İtalyan Film Müzikleri Yankılanacak

Nilüfer\'de İtalyan Film Müzikleri Yankılanacak

Nino Rota Ensemble, "Dünya Sesleri Nilüfer'de" konser dizisi kapsamında 5 Nisan günü Bursalılarla buluşacak.1994 yılında müzik ve sinemaya tutkuyla bağlanmış sanatçılar tarafından kurulan topluluk, ilk günden bu yana dünya çapında verdiği...

02.04.2013 12:42

Nino Rota Ensemble, "Dünya Sesleri Nilüfer'de" konser dizisi kapsamında 5 Nisan günü Bursalılarla buluşacak.

1994 yılında müzik ve sinemaya tutkuyla bağlanmış sanatçılar tarafından kurulan topluluk, ilk günden bu yana dünya çapında verdiği etkileyici konserlerle başarılı bir kariyer çiziyor.

Beş kadın sanatçıdan oluşan bu İtalyan oda müziği topluluğu, dünyanın en popüler film bestecilerinden ve 'Godfather" filminin müziğiyle Oscar kazanmış olan Nino Rota'nın dünyaca ünlü film müziklerini seslendiriyor. Topluluk, Nilüfer Belediyesi'nin düzenlediği konserinde sinemanın büyük ustası Federico Fellini'nin ölümünün 20. yıldönümünü anacak. Nino Rota'nın, Fellini filmleri için yazdığı parçaları seslendirecek olan topluluk, Nazım Hikmet Kültür Evi'nde özel bir gecenin mimarı olacak.

Topluluk, "Bir Zamanlar Batıda", "Piyano", "La Strada", "Schindler'in Listesi" ve "Romeo Juliet" gibi unutulmaz filmlerin hafızalarda yer eden müziklerini de seslendirilecek. Konserin biletleri tam 10, indirimli 7,5 TL'den Uğur Mumcu Sahnesi, Konak Kültürevi ve Nazım Hikmet Kültürevi'nden edinilebilir. Gişeler her gün saat 12.00 ile 20.00 arasında hizmet veriyor.

(MŞ)

02.04.2013 12: 21: 17

TSI

NNNN - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Nilüfer'de İtalyan Film Müzikleri Yankılanacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement