Nur Yerlitaş Programda Çıldırdı - Son Dakika
Güncel

Nur Yerlitaş Programda Çıldırdı

Nur Yerlitaş Programda Çıldırdı

Bu Tarz Benim adlı yarışma da jüri üyesi Nur Yerlitaş yarışmacının söylediklerine kızdı. "Biz burada eziliyoruz." diyen yarışmacıya Yerlitaş, "Seni kim eziyor?" dedi.

21.10.2014 23:59  Güncelleme: 00:11

Bu Tarz Benim adlı yarışma yine ekranı karıştırdı. Yarışmacının sözleri jüri üyesi Nur Yerlitaş'ı kızdırdı.

STÜDYO KARIŞTI

Sosyal medyanın yeni fenomeni Nur Yerlitaş yine ekranı salladı. Show TV'nin merakla takip edilen Bu Tarz Benim adlı Yarışma programında yarışmacı Ayşegül Melisa Doğan yaşadıklarına isyan edince, stüdyo karıştı. Yarışmacıya ilk tepki ise Nur Yerlitaş'tan geldi.

Bu Tarz Benim yeni bölümüyle yine sosyal medyayı salladı. Kendine has üslubuyla yarışmacıları kıyasıya eleştiren Nur Yerlitaş bu kez eleştirilerini bir adım öteye taşıdı, yarışmayı eleştiren Ayşegül'ü ekranda fırçaladı.

"SENİ KİM EZİYOR?"

Nur Bozar ile arasındaki gerginliği bir kez daha dile getiren Ayşegül, ekranda ağlayarak "Biz burada eziliyoruz" diyerek jüriye isyan etti. Nur Yerlitaş, "Bir dakika sus bakayım sen önce. Ben sana hesap filan vermeyeceğim. Seni kim eziyor? Kızlar ben hep demedim mi bu kız kötü değil hırsına yenik düşüyor sadece diye. Seni en çok koruyan benim burada." diye çıkıştı.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Nur Yerlitaş Programda Çıldırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • üsküdarlı: bırakın bu boş işleri kardeşim millet açlıktan kırılıyor sen neyin hesabını yapıyorsunuz 8 0 Yanıtla
  • GÜRKAN: HER PROGRAMIN Bİ TALEPCİSİ MUTLAKA VAR. SAHSIMCADA BOŞ VAKTİ ÇOK OLAN GİYİME KUŞAMA MERAKLI OLANLAR BU PROGRAMI İZLİYOR AMA ESAS ETKEN BURADA KAVGALAR VE TARTIŞMALARDIR. BUNLARI ÇIKARIN SEYİRCİ SAYISI ANINDA DÜŞER. KEYFİNE DÜŞKÜN TEMBELLİGİN HAT SAFHADA OLDUGU Bİ TOPLUMUZ ARTIK KİMSE YADIRGAMASIN 2 0 Yanıtla
  • ALİ: NE İKİNDİRİK BİR PROĞRAM. . . . . 1 0 Yanıtla
  • emre: bülent ersoyun kadın hali 1 0 Yanıtla
  • SELAM: Bunları tv ekranlarına neden çıkarırlarki insan gördükce gıçık oluyor, görürgörmez kanal değiştirmeme rağmen anlık görüntüsü bile gıcık ediyor beni, kardeşim bunları program diye yayınlayacagınıza kültürümüzle ilgili proğramlar yapın hiç birşey bilmiyorsanız cizgi film koyun entel dantel şeyleri izletmeyin millete. 1 0 Yanıtla
  • eda taşpınar: ayşegül sn çoook kıskanç bir kızsın akkıllı ol aklını alırım slk mnyk g 0 0 Yanıtla
  • cansu yılmaz: tek derdiniz bumu sımdı 0 0 Yanıtla

Advertisement