Öğrenci Servislerine Sıkı Denetim - Son Dakika
Güncel

Öğrenci Servislerine Sıkı Denetim

Öğrenci Servislerine Sıkı Denetim

Antalya'da, Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından öğrenci servis araçları denetlendi.

02.10.2015 14:53

Antalya'da, Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından öğrenci servis araçları denetlendi. 200'ün üstünde servis aracından 19'una cezai işlem uygulandı.

Antalya Emniyet Müdürlüğü, Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekiplerinin katılımıyla öğrenci servisleri denetlendi. Şehrin çeşitli cadde ve sokaklarında gün boyu yapılan denetimlerde servis şoförlerinin ehliyetleri, ruhsatları, sigorta belgeleri, izin belgesi, servis belgesi, öğrenci sayısı ve güzergah izin belgeleri kontrol edildi. Denetimlerde kontrol edilen 200'ün üstünde araçtan 19'una eksiklikleri nedeniyle cezai işlem uygulandı.

Uygulamların aralıksız devam edeceğini belirten Trafik Denetleme Şube Müdürü Mustafa Sincanlıoğlu, "Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın güvenli ve sağlıklı bir şekilde okullara gidip gelebilmeleri, can ve mal emniyeti açısından güvenli ortamda yolculuk edebilmeleri için servis araçlarını mercek altına aldık. Denetimler sırasında kurallara uymayan, mevzuata aykırı olduğu tespit edilen araç sahiplerine ve sürücülere cezai işlem uygulanacak" diye konuştu. Sürücüler ise yapılan denetimlerden memnun olduklarını söyledi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Öğrenci Servislerine Sıkı Denetim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement