Öğrenciler Arkadaşlarının İhtiyaçlarını Karşıladı - Son Dakika
Güncel

Öğrenciler Arkadaşlarının İhtiyaçlarını Karşıladı

Öğrenciler Arkadaşlarının İhtiyaçlarını Karşıladı

İstek Atanur Oğuz Okulları öğrencileri örnek bir sosyal sorumluluk projesi düzenledi.

15.05.2016 11:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstek Atanur Oğuz Okulları öğrencileri örnek bir sosyal sorumluluk projesi düzenledi. Samsun Havza Çiftlik Naciye Öngel İlkokulu-Ortaokulu Sınıf Öğretmeni Hüseyin Boz'un okuldaki ihtiyaçları bildirmesi üzerine başlanan projeye 'Samsun'da 123 Öğrenci' adı verildi.

Öğrenci meclisi; tüm öğrencileri, okul aile birliğini, mezunları, velileri ve öğretmenleri de projeye katarak 1 ayda tamamladı. Okuldaki tüm öğrencilere yeni ayakkabı, spor kıyafetleri, kırtasiye malzemeleri ve beden eğitimi malzemeleri hediye edildi.  Malzemeleri okula giderek teslim eden öğrenci, öğretmen ve veliler, okulu bir sonraki yıl için de kardeş okul olarak seçti.

Proje danışmanı İstek Atanur Oğuz Okulları Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Bölümü Başkanı Bilal Eren proje ile ilgili olarak, "Öğrencilerimizin sosyal sorumluluk projelerine katılmasını ve destek vermesini çok önemli buluyorum. Bu tür projelere katılarak öğrencilerimiz ihtiyaç sahipleri hakkında farkındalık sağlıyor ve empati geliştiriyor. Özellikle aynı ülkede aynı topraklarda yaşamamıza rağmen ekonomik ve sosyal anlamda farklı yaşam sürdürdüğümüz konusunda öğrencilerimizin bilinçlenmelerini ve yardımlaşma duygularının geliştiğini düşünüyorum. Ayrıca sosyal sorumluluk projelerine katılmanın, öğrencilerimizin organizasyon yapma, problem çözme ve karar verme becerilerine katkıda bulunduğunu düşünüyorum" diye konuştu.

Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Güncel Öğrenciler Arkadaşlarının İhtiyaçlarını Karşıladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement