Öğrenciler Başkan Pekel'e Nezaket Ziyareti Gerçekleştirildi - Son Dakika
Güncel

Öğrenciler Başkan Pekel'e Nezaket Ziyareti Gerçekleştirildi

Öğrenciler Başkan Pekel\'e Nezaket Ziyareti Gerçekleştirildi

Okulların açılmasıyla birlikte çeşitli etkinliklerle kutlanan Milli Eğitim Haftası kapsamında minik öğrenciler tarafından, Belediye Başkanı Sedat Pekel'e nezaket ziyareti gerçekleştirildi.

18.09.2013 20:33

Milli Eğitim Haftasında düzenlenen etkinlikler kapsamında Vecihi Bey Ortaokulu Müdürü Veli Meşe ve okul öğrencileri Belediye Başkanı Sedat Pekel'e ziyarette bulundu. Ziyaretten dolayı memnun olduğunu belirten Başkan Pekel, Milli Eğitim Haftası ve ziyaretle ilgili açıklamalarda bulundu.

2013-2014 yeni eğitim ve öğretim yılının tüm eğitim camiasına hayırlı olmasını dileyen Pekel, Çağın gereklerine uygun bilgi ve donanımlarla yetişecek kuşakları yetiştiremeyen toplumların, geleceğe güvenle bakamayacağını, Atatürk'ün gösterdiği çağdaş uygarlık düzeyine ulaşabilmenin de ancak akıl, bilim ve iyi bir eğitim ile mümkün olacağını söyledi.

Pekel: "Ülkemizin geleceği olan çocuklarımızın, çağın gerektirdiği bilgiler ve donanımlarla en güzel biçimde yetiştirilmesine katkı sağlaması ümidiyle, 2013-2014 Eğitim Öğretim Yılı'nın kentimiz, ülkemiz, öğretmen ve öğrencilerimiz için hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Öte yandan Başkan Pekel, ziyaretin ardından minik öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Öğrenciler Başkan Pekel'e Nezaket Ziyareti Gerçekleştirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement