Güroymak ilçesinde Selahaddin Eyyubi Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri, ziyaret ettikleri esnafa hadis okuyor.
Selahaddin Eyyubi Anadolu İmam Hatip Lisesi'nden her hafta 5 farklı öğrenci, ziyaretlerde okudukları hadis hakkında esnafı bilgilendiriyor. Öğrencilerinden Ercan Ulaşkan, ilçe esnafını ziyaret ettiklerini söyledi.
Kur'an-ı Kerim öğretmeni Talha Yiğit Kaynar'ın kendilerine teslim ettiği hadisleri Arapça okuduktan sonra esnafa Türkçe tercüme ettiklerini anlatan Ulaşkan, "Şu an 20'nci haftanın hadislerini okuyoruz. Esnaf bizi çok güzel karşılıyor. Bu da bizi çok sevindiriyor. Bir sonraki hafta farklı arkadaşlarımız esnafı ziyaret edecek." dedi.
Esnaf Ümit Durak ise öğrencilerin güzel bir çalışma yaptığını kaydederek, "Peygamber Efendimizin hadislerinden ve sünnetlerinden bahsediyorlar. Vesile olanlardan Allah razı olsun." ifadesini kullandı.
Son Dakika › Güncel › Öğrenciler Okudukları Hadislerle Esnafı Bilgilendiriyor - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.