Nişantaşı Üniversitesi, Öğrencilere Staj İmkanı Sağlayacak - Son Dakika
Güncel

Nişantaşı Üniversitesi, Öğrencilere Staj İmkanı Sağlayacak

Nişantaşı Üniversitesi, Öğrencilere Staj İmkanı Sağlayacak

Nişantaşı Üniversitesi, İlancılık Reklam Ajansı ile imzaladığı protokol çerçevesinde öğrencilere staj yapabilme imkanı sağlayacak.

09.09.2014 12:11  Güncelleme: 12:24

Nişantaşı Üniversitesi, İlancılık Reklam Ajansı ile imzaladığı protokol çerçevesinde öğrencilere staj yapabilme imkanı sağlayacak.

Nişantaşı Üniversitesi, İlancılık Reklam Ajansı ile imzaladığı protokol çerçevesinde Nişantaşı Üniversitesi'nde Halkla İlişkiler ve Reklamcılık, Yeni Medya, Gazetecilik, Radyo Televizyon ve Sinema, Grafik Tasarımı ve İletişim Tasarımı bölümlerinde okuyan öğrencilerine, İlancılık Reklam Ajansı bünyesinde staj imkanı sağlayacak.

Öğrencilere okudukları alanla ilgili pratik yapma imkanını sağlayacak olan bu uygulamayı hayata geçiren Nişantaşı Üniversitesi, bölümlerin eğitim içeriklerini de İlancılık Reklam Ajansı ile birlikte hazırlayacak. Ajans, ders programları için görüş bildirecek ve programların içeriğini denetleyebilecek.

Gerçekleştirilen bu protokolle ilgili değerlendirmelerde bulunan Nişantaşı Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Levent Uysal, üniversite olarak akademi ve özel sektör işbirliğine çok önem verdiklerini, bu doğrultuda Nişantaşı Üniversitesi'nden mezun olan öğrencilerin sektörle daha önceden tanışma ve çalışma imkanı buldukları için avantajlı olacaklarını belirtti.

Nişantaşı Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kerem Alkin ise, İlancılık Reklam Ajansını çok uzun zamandan beri tanıdığını, kendilerinin bu sektörde öncü firmalardan biri olduğunu, imzalanan protokol çerçevesinde öğrencilerin iletişim sektörünü yakından tanımaları ve teorik alt yapılarını pratik uygulamalarla birleştirebilme imkanı yakalayacakları için çok mutlu olduğunu dile getirdi.

Akademi ve özel sektör işbirliği açısından imzalanan protokolün önemine değinen İlancılık Reklam Ajansı Eş Başkanı Ender Merter, kendilerinin reklam alanındaki tecrübelerini, üniversiteye taşıyacak olmalarından ve bu noktada öğrencilerle birlikte güzel projelere imza atacaklarından dolayı mutluluk duyduğunu ifade etti. İlancılık Reklam Ajansı Genel Koordinatörü Yakup Barouh ise öğrencilerle birlikte olmaktan her zaman heyecan duyduklarını söyleyerek "Nişantaşı Üniversitesi ile yaptığımız akademik işbirliği sürecinde, 100 yıllık geçmişe sahip olan bir firma olarak reklamcılığın farklı alanlarında sahip olduğumuz deneyimleri paylaşacak olmaktan mutluluk duyuyoruz. Bu iş birliği her iki tarafa da katkı sağlayacak" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Nişantaşı Üniversitesi, Öğrencilere Staj İmkanı Sağlayacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement