Öğrencilerimiz Uluslar Arası Plastik Fuarına Katıldı - Son Dakika
Güncel

Öğrencilerimiz Uluslar Arası Plastik Fuarına Katıldı

Öğrencilerimiz Uluslar Arası Plastik Fuarına Katıldı

Öğr. Gör. Mustafa Aksin Ve Lastik Ve Plastik Bölümü Öğrencileri 2 – 5 Aralık 2010 Tarihleri Arasında, İstanbul TÜYAP Fuar Ve Kongre Merkezi'nde Plastik Fuarına Katıldı.

10.12.2010 19:32  Güncelleme: 19:33

Gaziantep Üniversitesi Naci Topçuoğlu Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı ve Lastik- plastik bölüm başkanı öğr. Gör. Emre harun karaaslan, öğr. Gör. Adem karadağ, öğr. Gör. Mustafa aksin ve lastik ve plastik bölümü öğrencileri 2 – 5 aralık 2010 tarihleri arasında, istanbul tüyap fuar ve kongre merkezi'nde plastik fuarına katıldı.

Fuara katılarak sektörle ilgili son gelişmeleri, teknolojik gelişmeleri fuarda görme fırsatı bulduklarını söyleyen Naci Topçuoğlu Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Emre Harun Karaaslan, "Fuarın 19 yıl önce ilk kez düzenlendiğinde sadece 500 metrekare bir alanı kapsıyordu. Plast Eurasia'nın 2009 yılında 20 bin metrekare net satış alanına ulaşması hem fuarcı lığın hem de plastik sektörünün gücünü göstermektedir. Sektördeki bu gelişmeleri öğrencilerimizin görme fırsatı bulması bizleri memnun etti. Bu tür etkinliklere öğrencilerimizin katılma şansı bulması, kendilerini geliştirmeleri adına oldukça önemli" şeklinde konuştu.

Öğrencilerin derste öğrenmiş oldukları teorik bilgileri sektördeki gelişmeleri gördükleri bu uluslar arası fuarda pekiştirme fırsatı bulduklarını söyleyen Karaaslan, "Sektöre yeni yatırımlar için uygun teknoloji, makine ve malzemeyi topluca tanıma, kıyaslama ve seçme olanağı sunan Türkiye'nin ve Avrasya bölgesinin en önemli ve en kapsamlı sektörel etkinliği olan İstanbul Plastik Endüstrisi fuarında Avrupa, Uzak Doğu ve Türkiye'deki plastik makineleri, kimyasal ve hammaddeler, makine yan ve ara sanayi, ısı ve kontrol cihazları, kalıp ve hidrolik-pnömatik ekipmanları konularındaki en son teknoloji ve yenilikler sergilendi" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Öğrencilerimiz Uluslar Arası Plastik Fuarına Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement