Okmeydanı'nda Piknik Tüplü Şüpheli Paket Paniği - Son Dakika
Son Dakika Logo

Okmeydanı'nda Piknik Tüplü Şüpheli Paket Paniği

Okmeydanı\'nda Piknik Tüplü Şüpheli Paket Paniği
17.12.2015 00:50

Şişli'de, yol ortasındaki demir parmaklıklara bağlanan afiş ve piknik tüpü, bomba olabileceği şüphesiyle paniğe yol açtı.

Şişli'de, yol ortasındaki demir parmaklıklara bağlanan afiş ve piknik tüpü, bomba olabileceği şüphesiyle paniğe yol açtı. Polis çevrede geniş güvenlik önlemi alırken, bazı vatandaşlar uyarılara aldırmadan tüpün yanından geçti.

Okmeydanı Mahmut Şevket Paşa Mahallesi Darülaceze Caddesi üzerinde saat 22.15 sıralarında meydana gelen olayda, demir parmaklıklara bağlanmış ve üzerinde 'Katledilen Kürt halkımızın hesabını soracağız' yazılı bir pankart ile yanındaki piknik tüpünü fark eden vatandaşlar, bomba olabileceği şüphesiyle durumu polise bildirdi. Zırhlı araçlarla olay yerine gelen polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi aldı. Trafiği her iki yönden de kesen polis, vatandaşları ve basın mensuplarını uyararak olay yerinden uzaklaştırdı. Caddeyi kullanan bazı yayalar ise uyarılara aldırmayarak tüpün yanından yürüyerek yolun karşısına geçti.

Olay yerine gelen polis imha uzmanı polis, tüpü fünye ile patlattı. Büyük bir gürültüyle patlayan piknik tüpü bir süre yandı. Yangının sönmesinin ardından polis olay yerinde inceleme yaptı. İncelemenin ardından trafik normale döndü. - İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Okmeydanı'nda Piknik Tüplü Şüpheli Paket Paniği - Son Dakika


Advertisement