Okullar Yarın Şenlenecek - Son Dakika
Güncel

Okullar Yarın Şenlenecek

Okullar Yarın Şenlenecek

İlkokul birinci sınıfa yeni kayıt yaptıran öğrenciler ile okul öncesi eğitime başlayacak öğrenciler yarın okul ile tanışacak.

09.09.2012 12:06

İlkokul birinci sınıfa yeni kayıt yaptıran öğrenciler ile okul öncesi eğitime başlayacak öğrenciler yarın okul ile tanışacak.

Ordu Milli Eğitim Müdürü Nevzat Türkkan, Ordu'da yarın 4 bin 693 öğrenci ve ailesinin öğretmenler ile buluşacağını söyledi. Müdür Türkkan, Ordu'da 60-66 aylık çocuklar ile 66-72 aylık çocukların ayrı sınıflarda eğitim göreceğini belirterek, Ordu'da yeni eğitim öğretim dönemine hazır olduklarını, amaçlarının Ordu'nun genelinde sabahçı öğlenci şeklinde eğitim vermek yerine normal eğitime geçmek olduğunu ifade etti.

Ordu Milli Eğitim Müdürü Nevzat Türkkan, yarın 60-66 aylık 1374, 66-72 aylık 3 bin 319 öğrencinin okulla gideceğini belirterek, yaptığı açıklamada şunları kaydetti: "Ordu'da yarın 4 Bin civarında okulumuzda anaokulu ve ilkokul birinci sınıf öğrencilerimiz anne babaları ile birlikte öğretmenleri ile buluşacaktır. 66-72 aylık 3 bin 319 öğrenci, 60-66 aylık bin 374

öğrencimiz yarın okullarımızın bahçelerinde olacaktır. Bu çocuklarımız bir hafta boyunca okullara alışma süresi geçireceklerdir. Yeni eğitim öğretim dönemine sorunsuz bir şekilde hazırız. Biz Ordu'da eğitim seviyesini ve eğitimdeki başarıyı artırmak için fiziki yapılarımızda da önemli bir düzenleme yaptık. Bunun yanında bütün okullarımızda normal eğitime geçebilmek için çalışıyoruz. Tüm veli, öğrenci ve eğitim camiasına yeni eğitim öğretim dönemi hayırlı olsun" şeklinde konuştu - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Okullar Yarın Şenlenecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement