Olaylı Maçta Bostanlıspor Bursaspor'u Devirdi - Son Dakika
Güncel

Olaylı Maçta Bostanlıspor Bursaspor'u Devirdi

Olaylı Maçta Bostanlıspor Bursaspor\'u Devirdi

Türkiye Basketbol Erkekler 3.Lig B Grubu ilk hafta maçında Bostanlıspor deplasmanda Bursaspor'u 23 sayı farkla 78-55 mağlup etti.

20.10.2014 12:45

Bursa Çekirge Spor Salonu'ndaki karşılaşma öncesi salona fazla seyirci alınması nedeniyle güvenlik güçleri Bursaspor taraftarlarının bir kısmını dışarıya çıkarttı. Dışarıda kalan taraftarlar ile güvenlik güçleri arasında arbede yaşanırken maç salon dışında ambülans bulunmaması ve yeterli emniyet güçlerinin gelmemesi nedeniyle 25 dakika geç başladı.

Karşılaşmada Bursaspor taraftarlarının küfürlü tezahüratta bulunması ve sahaya yabancı cisim atmaları nedeniyle 2 kez anons yaptırılarak maça ara verildi.

Maça ev sahibi Bursaspor hızlı başladı ve 8-3 öne geçti. Bostanlıspor, 5.dakikadan itibaren oyunda dengeyi sağlarken ilk periyodu 28-16 önde tamamladı. İkinci periyotta da etkili oyununu sürdüren yeşil kırmızılılar, sert savunma ve hızlı hücumlar ile aradaki farkı sürekli arttırırken soyunma odasına 48-30 üstün girdi. Maçtaki hakimiyetini üçüncü çeyrekte de sürdüren Bostanlıspor, son bölüme girilirken 62-41 öndeydi. Final bölümünde oyunu istediği gibi yönlendiren Bostanlıspor sahadan 78-55'lik skorla galip ayrıldı.

Maç sonunda galibiyet sonrası "Kaf Kaf" çeken Bostanlısporlu oyunculara Bursaspor taraftarları yabancı cisimler yağdırırken; salona girmek isteyen taraftarlara emniyet güçleri müdahale etti.

Karşılaşmanın en skorer ismi 23 sayı ile Bostanlıspor'dan Onur Kentli olurken; Sercan Tülek 15 sayı ve Oğulcan Sevim 12 sayı ile ona eşlik ettiler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Olaylı Maçta Bostanlıspor Bursaspor'u Devirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement