'Ölüm Yolu'nda 1 Kişi Daha Kaza Kurbanı Olunca, Yolu Trafiğe Kapattılar - Son Dakika
Güncel

'Ölüm Yolu'nda 1 Kişi Daha Kaza Kurbanı Olunca, Yolu Trafiğe Kapattılar

\'Ölüm Yolu\'nda 1 Kişi Daha Kaza Kurbanı Olunca, Yolu Trafiğe Kapattılar

Bursa'nın Mudanya İlçesi'nde bir ay içinde meydana gelen kazalarda 3 kişinin öldüğü karayolunda, dün gece 1 kişi daha trafik kazasında yaşamını yitirdi.

26.03.2013 16:26

Bursa'nın Mudanya İlçesi'nde bir ay içinde meydana gelen kazalarda 3 kişinin öldüğü karayolunda, dün gece 1 kişi daha trafik kazasında yaşamını yitirdi. Kazaları protesto eden vatandaşlar yolu bir saat süreyle trafiğe kapatıldı. Olay yerine gelen Kaymakamının tedbir alınacağı açıklaması üzerine, yol yeniden ulaşıma açıldı.

Mudanya İlçesi'nde dün saat 22.30'da meydana gelen kazada, yolun karşısına geçmeye çalışan 60 yaşındaki Yaşar Karaca'ya sürücüsü ve plakası belirlenemeyen bir araç çarpıp kaçtı. Yaşar Karaca olay yerinde yaşamını yitirirken, bölgede oturanlar, bir ayda 3 ölümlü kazanın meydana geldiği yolda eylem yaptı.

'Ölmek istemiyoruz' sloganları ve alkışlarla yolu kesen vatandaşlar, söz konusu yolda yaklaşık 6 aydır Karayolları Bölge Müdürlüğü tarafından sürdürülen çalışmalar nedeniyle meydana gelen trafik kazalarında, bugüne kadar 6 kişinin öldüğünü, çok sayıda da yaralamalı kaza olduğunu söyleyerek önlem alınmasını istediler.

Yaklaşık 1 saat boyunca araçların geçişine izin vermeyen grup, yetkilileri olay yerine gelene kadar trafiğin açılmasına izin vermeyeceklerini söyleyerek, alkışlarla protesto ettiler.

Bunun üzerine Mudanya Kaymakamı Adem Öztürk ile İlçe Emniyet Müdürü Ercan Tilki'nin olay yerine gelerek ikna etmeye çalıştığı grup, aynı yerde meydana gelen trafik kazalarında 3 kişinin öldüğünü, bir çok kişinin yaralandığını dile getirerek, çocuklarını okula götürüp getirirken ve iş dönüşlerinde yolun karanlık olması nedeniyle tehlike yaşadıklarını belirttiler.

Kaymakam Adem Öztürk'ün, kazalara karşı önlem alınacağının sözünü vermesi üzerine grup, alkışlarla başladığı eylemi yine alkışlarla sona erdirdi.

Olay yerinde inceleme yapan ilçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler ise, kazaya karışan beyaz renkli olduğu iddia edilen otomobilden düşen bazı parçaları bularak, şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı. - Bursa/ Mudanya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 'Ölüm Yolu'nda 1 Kişi Daha Kaza Kurbanı Olunca, Yolu Trafiğe Kapattılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement