Ömer Çelik'ten İsrail Bakanına Tepki - Son Dakika
Son Dakika Logo

Ömer Çelik'ten İsrail Bakanına Tepki

20.05.2026 22:33

AK Parti Sözcüsü Çelik, İsrailli bakanın Küresel Sumud Filosu'na saldırısını kınadı.

(ANKARA) - AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, İsrailli bir bakanın Küresel Sumud Filosu katılımcılarına yönelik sözlü ve fiziki şiddetine tepki göstererek, "Küresel Sumud Filosu insanlık haysiyetini temsil etmektedir" dedi.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, İsrailli bir bakanın Küresel Sumud Filosu katılımcılarına yönelik sözlü ve fiziki şiddetine ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Çelik, Küresel Sumud Filosu'nun "insanlık haysiyetini temsil ettiğini" belirterek saldırıyı kınadı.

Çelik, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Küresel Sumud Filosu insanlık haysiyetini temsil etmektedir. Başında Netanyahu'nun olduğu 'soykırım örgütü' ise tüm insanlık değerlerine düşmandır."

'Soykırım örgütü' üyesi bir bakanın, Küresel Sumud Filosu katılımcılarına uyguladığı sözlü ve fiziki şiddeti lanetliyoruz. İnsanlık, bu soykırım şebekesini hukuk önünde eninde sonunda mahkum edecektir.

Küresel Sumud Filosu'nun tüm asil katılımcılarını selamlıyoruz. Küresel Sumud Filosu'nu desteklemek insanlığı desteklemektir."

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Ömer Çelik'ten İsrail Bakanına Tepki - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement