Onbirart Sanat Atölyesi Kursiyerleri Konser Verdi... - Son Dakika
Güncel

Onbirart Sanat Atölyesi Kursiyerleri Konser Verdi...

Onbirart Sanat Atölyesi Kursiyerleri Konser Verdi...

Onbirart Sanat Atölyesi öğrencileri, ünlü sanatçıların da aralarında bulunduğu eğitmenlerden öğrendikleri enstrümanlarla hünerlerini gösterdikleri bir konser verdi.

19.04.2016 23:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Onbirart Sanat Atölyesi öğrencileri, ünlü sanatçıların da aralarında bulunduğu eğitmenlerden öğrendikleri enstrümanlarla hünerlerini gösterdikleri bir konser verdi. Kursiyerler arasında bulunan ve Suruç'taki bombalı saldırıda ağır yaralanan doktor Çağla Seven de sahneye çıkarak keman çaldı.

Onbirart Sanat Atölyesi öğrencileri, aralarında Melis Sökmen'in de bulunduğu ünlü sanatçılardan aldıkları derslerde öğrendikleri enstrümanlarla hünerlerini gösterdi. Zorlu Stüdyo Sahnesi'nde bu akşam gerçekleştirilen konsere çok sayıda davetli katıldı.

Kursiyerler arasında bulunan ve Suruç'taki bombalı intihar saldırısında ağır yaralanan doktor Çağla Seven de sahneye alarak keman çaldı. Koltuk değnekleriyle sahneye çıkan Çağla Seven, gösterdiği performansın ardından seyircilerden alkış aldı.

Onbirart Sanat Atölyesi kurucularından Zeynep Tolga Sevim, "Atölyemizde enstrüman dersleri dışında, Melis Sökmen vokal atölyesi, Ayşe Tütüncü ritim oyunları atölyesi, çocuk atölyeleri, satranç atölyeleri var. Her yıl 20-25 öğrencimiz oluyor. İyi öğrenciler yetişiyor, çok güzel performanslar çıkıyor" dedi.

Yine Onbirart Sanat Atölyesi kurucularından olan Jülide Cancı Eke ise "Biz burada değişik disiplinleri bir araya getirip atölyemizde konserler yapıyoruz. 4 yaşla başladı, 35 yaşlara kadar var. Hobi olarak amatör ruhla gelen yetişkin öğrencilerimiz var. Herkesin elinde bir enstrüman olmalı" diye konuştu.

Çocuklardan yaşlılara her yaşta öğrencinin hünerini gösterdiği konser seyirciler tarafından ilgiyle izlendi. - İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Onbirart Sanat Atölyesi Kursiyerleri Konser Verdi... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement