Önüne Gelene Çarptı, Tepki Gelince Karakola Kaçtı - Son Dakika
Güncel

Önüne Gelene Çarptı, Tepki Gelince Karakola Kaçtı

Önüne Gelene Çarptı, Tepki Gelince Karakola Kaçtı

Kocaeli'de dün akşam 2.41 promil alkollü sürücü Y.A. 5 araca çarpıp 3 kişiyi yaraladıktan sonra vatandaşların tepkisiyle karakola kaçtı.

27.05.2014 12:02  Güncelleme: 00:03

Kocaeli'nin Karamürsel İlçesinde dün akşam 2.41 promil alkollü sürücü Y.A. dehşet saçtı. Yol boyunca 5 araca çarpan, kahvenin önünde oturan 3 kişinin hafif yaralanmasına neden olan 36 yaşındaki Y.A., vatandaşların tepkisi üzerine, otomobilini terkedip karakola sığındı.

5 ARACA ÇARPIP 3 KİŞİYİ YARALADI

Olay dün saat 21.30'da meydana geldi. Alkollü sürücü Y.A., 77 DL 647 plakalı otomobil ile önce Betonyol mevkiinde bir kahvenin önünde oturanlara çarptı. Burada bulunan 3 kişi hafif yaralanırken; zikzaklar çizen sürücü, yol kenarındaki araçlara, çiçekliklere çarparak ilerledi. Kaldırımlardaki insanların korku içinde kaçıştığı olayda, otomobil 150 metre gittikten sonra Cumhuriyet Caddesi'nde bir çöp konteynerine çarptıktan sonra durdu.

KARAKOLA KAÇTI

Sürücü Y.A., araç hareket edemeyecek duruma gelince otomobilden indi. Bu sırada kendisine tepki gösterenlerden korkan Y.A. koşarak polis karakoluna sığındı.

Hastaneye sevkedilen Y.A.'nın 2.41 promil alkollü olduğu belirlendi. Kahvenin önünde yaralanan 3 kişi hastanede ayakta tedavi görürken, Y.A.'nın 5 araç ile vatandaşlara ve belediyeye ait mallara zarar verdiği tesbit edildi. Y.A. soruşturmanın ardından adliyeye sevkedilecek. 

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Önüne Gelene Çarptı, Tepki Gelince Karakola Kaçtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement