Orta Refüjü Kepçeyle Yıkmak İstedi - Son Dakika
Güncel

Orta Refüjü Kepçeyle Yıkmak İstedi

Orta Refüjü Kepçeyle Yıkmak İstedi

400 Karayolu üzerinde faaliyet gösteren bir akaryakıt istasyonu, işyeri önündeki orta refüjü gece yarısı yıkmak isterken yakalandı.

11.06.2012 13:11

400 Karayolu üzerinde faaliyet gösteren bir akaryakıt istasyonu, işyeri önündeki orta refüjü gece yarısı yıkmak isterken yakalandı.

İddiaya göre, petrol istasyonuna müşteri girişini kolaylaştırmak amacıyla belediye ve karayollarına başvuru yapmadan refüjü kepçe ile yıkmak isteyen akaryakıt istasyonu sahibi Y.G., jandarma ekiplerince suçüstü yakalandı. Kahyalar Belediye Başkanı Tevfik Karav'ın da geldiği olay yerinde jandarma kepçenin çalışmasını durdurdu. Gazipaşa Jandarma Karakolu'na götürülen istasyon sahibi Y.G. ve kepçe operatörü hakkında kamu malına zarar vermekten işlem yapılırken, şahısların Gazipaşa Cumhuriyet Başsavcılığının hazırlayacağı iddianamenin ardından mahkemeye çıkacağı belirtildi.

BİZDEN İZİN İSTEMEDİLER

Kahyalar Belediye Başkanı Tevfik Karav, yeni yapılan duble yolun tamamlanmasının ardından eski yolun Kahyalar Belediyesi'ne devredileceğine dair bazı gelişmeler yaşandığını belirterek, "Yolun belediyemize devredildiğine dair bir yazı elimize ulaşmadı ancak bu yolun bize geçeceğini tahmin ediyoruz. Dolayısıyla ne bize ne de karayollarına herhangi bir başvuru yapılmadı. Bu şahıslar ilgili yerlerden hiçbir izin almadan direk olarak devletin yolunda tahribata kalktı. Bu kabul edilir bir durum değil. Gerekeni yapacağız" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Orta Refüjü Kepçeyle Yıkmak İstedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement