Oruçreisli Birlikte Oruç Açtı - Son Dakika
Güncel

Oruçreisli Birlikte Oruç Açtı

Oruçreisli Birlikte Oruç Açtı

Oruçreis Mahallesi sakinleri, Esenler Belediyesi'nin düzenlediği Mahalle İftarları'nda Ramazan'ın bereketini aynı sofrada paylaştılar.

11.07.2014 07:53  Güncelleme: 07:46

Esenler Belediyesi'nin düzenlediği Mahalle İftarları, sofraları bereketlendirmeye devam ediyor. Mahalle İftarları kapsamında Oruçreis Mahallesi sakinleri de aynı sofrada iftar yaparak Ramazan'ın samimiyetini yaşadılar. Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu da iftar programında mahalleliyi yalnız bırakmadı. Masaları tek tek gezerek vatandaşlarla sohbet eden Göksu, onlarla hatıra fotoğrafı da çektirdi.

Oruçreis Aanadolu İmam-Hatip Lisesi bahçesinde düzenlenen Mahalle İftarına Başkan Göksu'nun yanı sıra; AK Parti Esenler İlçe Başkanı Umut Özkan, Esenler Müftüsü Halil Şekerci, Belediye Genel Koordinatörü Mehmet Çelik, Belediye Başkan Danışmanı Abdullah Aksu, AK Parti Esenler İlçe Kadın Kolları Başkanı Meryem İnat da katıldı.

BİRLİKTELİĞİMİZİ VURGULUYOR

İftar öncesi bir selamlama konuşması yapan AK Parti Esenler İlçe Başkanı Umut Özkan, "Müslüman coğrafyanın birlikteliğe ihtiyacı var. Esenler'de kurulan bu sofralar da, birlikteliğimize vurgu yapıyor" dedi.

RAMAZAN PAYLAŞMA AYIDIR

Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, Ramazan ayının önemine dikkat çekerek "Ramazan paylaşma, sabır ve ibadet ayıdır" dedi. Esenler'de Ramazan'ı en güzel şekilde yaşamaya dikkat ediyoruz" diyen Göksu, Oruçreisliler'i de Dörtyol Meydanı'nda her gece düzenlenen etkinliklere davet etti.

BEREKETİ PAYLAŞTILAR

Mahalleliler de Başkan Göksu'ya yaptıkları tezahüratlarla tebrik ve teşekkürlerini iletti. Ezanın okunmasıyla birlikte vatandaşlar, komşularıyla birlikte aynı sofrada iftar yapıp Ramazan'ın bereketini paylaştılar.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Oruçreisli Birlikte Oruç Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement