Osmaneli Belediyesi, Prof. Dr. Yunus Söylet İçmeler Tesisi'ni geliştirmek istiyor - Son Dakika
Güncel

Osmaneli Belediyesi, Prof. Dr. Yunus Söylet İçmeler Tesisi'ni geliştirmek istiyor

Osmaneli Belediyesi, Prof. Dr. Yunus Söylet İçmeler Tesisi\'ni geliştirmek istiyor

Osmaneli Belediyesi, Prof. Dr. Yunus Söylet İçmeler Tesisi'ni konaklama ve yiyecek-içecek tesisi haline getirmek için çalışmalar yapıyor. Belediye Başkanı Münür Şahin, tesisin belediye için ekonomik bir katkı sağladığını belirterek, yeni yatırımlarla büyümeyi hedeflediklerini söyledi. Tesisin otopark ve aile salonu gibi yeni bölümlerle genişletileceği ve bu yıl içinde halka hizmete açılacağı planlanıyor.

01.08.2023 11:03

Osmaneli Belediyesi, Prof. Dr. Yunus Söylet İçmeler Tesisi'nin önemli bir konaklama ve yiyecek-içecek tesisi haline getirmek istiyor.

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, tesinin şuanda belediye için güzel bir ekonomik katkı sağladığıu söyledi. Şahin, "Tesislerimize yoğun talep sonrası artık yeni yatırımlarla büyümek zorundayız. Özellikle otopark ihtiyacı nedeniyle otomobiller, kamyon ve tırlar için süratle hareket ederek otomobil otoparkı inşaatına başladık. Devamında tır parkımızı da büyüteceğiz. Aile için mevcut salonumuzun yanına aile salonumuzu da yapıyoruz. Tesis bu yıl içinde tesisi halka hizmete açmayı hedefliyor" dedi. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Osmaneli Belediyesi, Prof. Dr. Yunus Söylet İçmeler Tesisi'ni geliştirmek istiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement