Osmaniye Seçim Sonuçları: 31 Mart Yerel Seçim Sonuçları Son Dakika - Son Dakika
Güncel

Osmaniye Seçim Sonuçları: 31 Mart Yerel Seçim Sonuçları Son Dakika

Osmaniye Seçim Sonuçları: 31 Mart Yerel Seçim Sonuçları Son Dakika

Türkiye, 31 Kasım yerel seçim sonuçlarına kilitlendi. Osmaniye'de sandıklar açıldı ve oyların sayımı devam ediyor. Osmaniye yerel seçim sonuçlarına göre hangi aday ne kadar oy aldı? Osmaniye yerel seçim sonuçları, açılan sandık sayıları ve Osmaniye adaylarının aldıkları oy oranları ile Osmaniye ilçelerinin detaylı seçim sonuçları bu haberimizde.

31.03.2019 18:27  Güncelleme: 19:31

Türkiye'nin gözü kulağı 31 Mart yerel seçim sonuçlarında. Bugün yerel seçim için sandığa giden vatandaşlar, Osmaniye Belediye Başkanı'nı belirlemek için oy kullandılar. Şimdi ise yerel seçim sonuçları merakla bekleniyor. Peki, Osmaniye seçim sonuçlarına göre hangi aday ne kadar oy aldı? Osmaniye'de kim önde? Osmaniye seçim sonuçları, yerel seçim sonuçları, adayların oy durumlarını merak ediyorsanız işte detaylar

OSMANİYE 2019 YEREL SEÇİM SONUÇLARI

31 Mart yerel seçiminde Osmaniye Belediye Başkanlığı için; İYİ Parti adına Davut Çuhadar, SP adına Ömer Yağmur, MHP'den Kadir Kara yarışacak. İki tanesi bağımsız olmak üzere toplam 10 aday, Osmaniye Belediye Başkanlığı yarışında. Osmaniye'de kurulan 452 sandıktan 138 tanesi açıldı. Oyların adaylara göre dağılımı ise şöyle;

KADİR KARA MHP 18.620 OY %51,72

DAVUT ÇUHADAR İyi Parti 7.152 OY %19,87

OSMANİYE 2014 YEREL SEÇİM SONUÇLARI

2014 yerel seçim sonuçlarına bakıldığı zaman Osmaniye'de seçmenlerin tercihlerinin şu şekilde şekillendiğini görüyoruz:

2014'de yerel seçim sonuçlarına göre; Osmaniye Belediye Başkanlığı'nı kazanan MHP'den Kadir Kara % 47,34 oy oranı ile olmuştu. AK Parti'den Mehmet Gürbüz ise % 37,44 oy oranı ile ikinci sırada yer aldı. CHP'den Haydar Aktürk% 9,91 oy oranı ile 3. sırada, HDP adayı Ahmet Aycan% 2,65 oy oranı ile 4. Sırada yer aldı.

OSMANİYE İLİ İLÇELERE GÖRE YEREL SEÇİM SONUÇLARI

Osmaniye belediyesine bağlı tüm ilçelerin 31 Mart yerel seçimlerdeki sondakika, güncel durumlarını öğrenmek istiyorsanız sayfamızı ziyaret edin.

Son Dakika Güncel Osmaniye Seçim Sonuçları: 31 Mart Yerel Seçim Sonuçları Son Dakika - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement