Osmaniye Yağmursuyu Drenaj Çalışmaları Devam Ediyor - Son Dakika
Son Dakika Logo

Osmaniye Yağmursuyu Drenaj Çalışmaları Devam Ediyor

Osmaniye Yağmursuyu Drenaj Çalışmaları Devam Ediyor
09.12.2013 18:22

Osmaniye Belediyesi'nin yağmursuyu drenaj çalışmaları şehrin çeşitli yerlerinde devam ediyor.

Osmaniye Belediyesi'nin yağmursuyu drenaj çalışmaları şehrin çeşitli yerlerinde devam ediyor. Özellikle çarşı merkezinde yağmurdan sonra yaşanan sıkıntılar yapılan çalışmalar ile giderilmişti. Şimdi ise çarşı merkezine yakın ve çok kullanılan alanlarda yağmursuyu drenaj çalışmaları yapılıyor.

Devlet Bahçeli Bulvarı 2. Etap başlangıcına yerleştirilen ızgaralar ile yağmursuyu Atatürk Caddesini geçmeden yeraltına alınıyor. Aynı anda ise çalışmaların yapıldığı kanallar özel bir vakumlu araçla temizleniyor.

Alibeyli Muhtarı Hülya Önal ile Raufbey Mahalle Muhtarı Süleyman Abasıkeleş, yapılan yağmursuyu drenaj çalışmasının çok önemli olduğunu söylediler. Her iki mahalleyi ilgilendiren bu çalışmadan dolayı her iki muhtar Başkan Kadir Kara'ya teşekkür etti.
Osmaniye Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Balkaya da, Başkan Kadir Kara'nın direktifleri ile şehrin önemli noktalarında bu tip yağmursuyu drenaj çalışmaları yaptıklarını söyledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Osmaniye Yağmursuyu Drenaj Çalışmaları Devam Ediyor - Son Dakika


Advertisement