Otobandaki tehlikeli kovalamacaya 951'er lira para cezası - Son Dakika
Güncel

Otobandaki tehlikeli kovalamacaya 951'er lira para cezası

Yalova'da otobandaki tehlikeli kovalamacada yer alan araç sahiplerine 951'er lira idari para cezası kesildi. İzmir - İstanbul oto yolu Osmangazi Köprüsü mevkiinde yaşanan olayda, bir otomobilin sürücüsü önündeki aracı takip etmeye başladı. Takip edilen aracın sürücüsü ise riskli manevralar yaparak yol vermedi. Olay, başka bir otomobilin araç içi kamerasına saniye saniye yansıdı. Yalova İl Emniyet Müdürlüğü, 34 plakalı 2 araca da trafik kanununun 46/2-C maddesi gereğince cezai işlem uygulayarak her birine 951'er lira para cezası verdi.

09.08.2023 16:22

Otobandaki tehlikeli kovalamacaya 951'er lira para cezası

YALOVA - Yalova'da otobandaki tehlikeli kovalamaca, bir otomobilin araç içi kamerasına yansımıştı. O görüntülerdeki 2 araç sahibine 951'er lira idari para cezası kesildi.

İzmir - İstanbul oto yolu Osmangazi Köprüsü mevkiinde ilerleyen bir otomobilin sürücüsü, bilinmeyen bir nedenden dolayı önündeki otomobili takibe başladı. Seyir halindeki mavi otomobilin sürücüsü ise arkasından gelen araca yol vermemek için riskli manevralar yaptı. Gişelere gelen otomobiller bir süre durakladıktan sonra gözden kayboldular. O anlar, arkadan gelen başka bir otomobilin araç içi kamerasına saniye saniye yansıdı. Haberlere ve sosyal medyada çokça paylaşılan görüntüler sonrasında Yalova İl Emniyet Müdürlüğü olaya karılan 34 plakalı 2 araca birden idari para ceza kesti. Trafiğe tehlikeye sokan 2 sürücü hakkında trafik kanununun 46/2-C maddesince aksine bir işaret bulunmadıkça, trafiği aksatacak ve tehlikeye düşürecek şekilde şerit değiştirmekten dolayı cezai işlem uygulandı. Şahıslara 951'er lira para cezası ödeyeceği öğrenildi.

Otobandaki tehlikeli kovalamacaya 951\'er lira para cezası
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Otobandaki tehlikeli kovalamacaya 951'er lira para cezası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement