Bursa'nın Gemlik İlçesi'nde, aşırı hız nedeniyle kontrolden çıkan otomobil, otobüs durağı ile market arasındaki boşluğa girdi. Kazada, otomobilin sürücüsü ve yanındaki kardeşi hafif yaralandı.
Kaza, dün akşam saatlerinde İstiklal Caddesi Diş Hastanesi önünde meydana geldi. 26 yaşındaki Nail E. yönetimindeki otomobil, iddiaya göre aşırı hız yüzünden kontrolden çıkarak otobüs durağı ile market vitrini arasında sıkışarak durabildi.
Kazada, sürücü Nail E. ile yanındaki kardeşi Esat E. hafif yaralandı. Market ve otobüs durağında da hasar meydana geldi.
Sürücü Nail E. yayaya çarpmamak için direksiyonu kırması sonucu kaldırıma çıktığını öne sürerken, görgü tanıkları otomobilin aşırı süratli olduğunu söyledi.
Hafif yaralı 2 kardeş, kontrol amacıyla Gemlik Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, kazayla ilgili soruşturmaya başlandı. - Bursa/ Gemlik
Son Dakika › Güncel › Otomobil, Durakla Market Arasında Sıkıştı: 2 Yaralı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.