Otomobilde Alkol Alemi Kanlı Bitti - Son Dakika
Güncel

Otomobilde Alkol Alemi Kanlı Bitti

Otomobilde Alkol Alemi Kanlı Bitti

Kahramanmaraş'ta, 20 yaşındaki T.B., birlikte alkol aldığı 41 yaşındaki Halit Demir'i bıçaklayarak öldürdü.

21.01.2013 17:33

Kahramanmaraş'ta, 20 yaşındaki T.B., birlikte alkol aldığı 41 yaşındaki Halit Demir'i bıçaklayarak öldürdü.

Olay, gece Beyazıtlı Mahallesi Alıçsekisi mevkisinde meydana geldi. İddiaya göre, T.B., M.K. (23) ve Hamit Demir, araç içerisinde alkol almaya başladı. Bu sırada Hamit Demir ve T.B. arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine T.B., Hamit Demir'i 6 yerinden bıçakladı ve arkadaşı M.K. ile birlikte olay yerinden kaçtı. Bir vatandaş yolda Hamit Demir'i kanla içinde yerde yatarken görünce dunumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne götürülen Demir, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, zanlıları yakalamak için çalışma başlattı. Demir'in son olarak T.B. ve M.K. ile görüştüğünün tespit edilmesi üzerine T.B.'nin evine gelen polis, 46 AF 016 plakalı otomobilde çamur ve kan lekesi tespit etti. Şüphelilerin Kazma Bağları'ndaki bir evde saklandığını belirleyen polis, düzenlediği operasyonda T.B. ve M.K.'yi suç aleti bıçakla birlikte yakaladı.

T.B.'nin ilk ifadesinde, pişman olduğunu ve kendisine küfür edince bir anlık öfkeyle Hamit Demir'i öldürdüğünü söylediği öğrenildi. Şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından bugün adliyeye sevk edildi. T.B., emniyetten çıkışı esnasında cinayeti neden işlediğini soran gazetecileri, "Şimdi sizi de öldürürüm" diyerek tehdit etti. - Kahramanmaraş

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Otomobilde Alkol Alemi Kanlı Bitti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement