Öyle Mutlu Bir Yıl Olsun ki, Görmeyenler de Hissetsin - Son Dakika
Güncel

Öyle Mutlu Bir Yıl Olsun ki, Görmeyenler de Hissetsin

Öyle Mutlu Bir Yıl Olsun ki, Görmeyenler de Hissetsin

Kendini ve sevdiklerini mutlu ederken görme engellilere de destek olmak isteyenler, yeni yıl umutlarını anlamlı bir hediye ile taçlandırıyor.

03.12.2012 11:25

Nazra Jewels Tasarımı Yeni Yıla Özel Göz Temalı Koleksiyon, Altı Nokta Körler Vakfı Yararına www.gimora.com 'da Satışa Sunuldu.

Nazra Jewels kurucuları Aslınaz Kazaz ve Nadin Vanlıoğlu Taş tarafından Altı Nokta Körler Vakfı yararına tasarlanan göz temalı yüzük, bileklik ve kolyeden oluşan ve sadece www.gimora.com adresinde satışa sunulan özel onyx taşlarla bezeli göz temalı koleksiyon, 2013 yılının en özel yılbaşı hediyeleri arasında yerini alıyor.

Özge Ulusoy, Gülben Ergen, Bade İşçil, Merve Boluğur ve Özge Özpirinçci'nin yanı sıra Adriana Lima'nın da severek kullandığı birbirinden zarif takılara imzasını atan Nazra Jewels kurucuları Aslınaz Kazaz ve Nadin Vanlıoğlu Taş tasarımlarını şöyle anlattılar; "Altı Nokta Körler Vakfı yararına bu özel proje bize geldiğinde çok heyecanlandık. Göz bizim için çok zengin bir ilham kaynağı… Burada göz temasını geleneksel motiflerimizle yorumlamak istedik. Tasarımımızda kullandığımız onyx taşlar ile siyahın asaletini, göz sembolü ile de gücünü yaratıcılıktan alan diğer duyularla görme biçimlerini aktarmaya çalıştık. Bu özel koleksiyon ile iyilik ve güzelliği paylaşan insanlara yeni yılın mutluluk getireceğine inanıyoruz."dediler.

Satışlarından elde edilen karın tamamı Altı Nokta Körler Vakfı'na bağışlanacak olan şık Nazra Jewels özel koleksiyonu www.gimora.com adresinden satın alınabiliyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Öyle Mutlu Bir Yıl Olsun ki, Görmeyenler de Hissetsin - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement