Oyuncu Yeliz Yeşilmen'den Belediye Başkan Adayı Eşine Destek - Son Dakika
Güncel

Oyuncu Yeliz Yeşilmen'den Belediye Başkan Adayı Eşine Destek

Oyuncu Yeliz Yeşilmen\'den Belediye Başkan Adayı Eşine Destek

Adana'da Milliyetçi Hareket Partisi'nin (MHP) merkez Çukurova İlçe Belediye Başkan adayı Ali Uğur Akbaş, projelerini anlattıı tanıtım toplantısına oyuncu eşi Yeliz Yeşilmen'le birlikte katıldı.

28.01.2014 17:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana'da Milliyetçi Hareket Partisi'nin (MHP) merkez Çukurova İlçe Belediye Başkan adayı Ali Uğur Akbaş, projelerini anlattıı tanıtım toplantısına oyuncu eşi Yeliz Yeşilmen'le birlikte katıldı. Eşinin yanında sahneye çıkan Yeliz Yeşilmen, 'Düşler ülkesi' adlı kendi projesini de anlattı.

Çukurova Belediyesi toplantı salonunda düzenlenen proje tanıtım toplantısında projelerini anlatan Ali Uğur Akbaş, Adanalı olduğunu ve hizmet için çalışacağını söyledi. Daha sonra sahneye çıkan oyuncu Yeliz Yeşilmen, eşinin başkan olması durumunda projelerin hayata geçmesi için kendisinin de çalışacağını belirtti. Yeşilmen, eşi ile paylaştığı ve hayata geçirmek istediği bir projeyi de hazırlattığı sinevizyonla, toplantıya katılanlara anlattı. Projesinin özellikle kadın ve çocuklara hitap edeceğini belirten Yeşilmen şöyle konuştu:

"Ben de bir anne olduğum için eşimle paylaştığım bir proje vardı. Kadınları ve çocukları düşündüğüm, 'Düşler ülkesi' adlı bir projem var. Bu projede oyun alanları dinlenme alanları var. Ailelerin vakit geçirebileceği, içinde her aktivitenin olduğu bir proje. Herkesin hayalindeki küçük bir Disneyland'ı kurmayı planlıyoruz. Bu projeleri hayata geçirebilmek için Çukurovalıların desteğini bekliyoruz."

Konuşmaların ardından eşiyle birlikte Bozkurt işareti yapan Yeşilmen, seçim boyunca aktif olarak çalışacağını belirtti. - Adana

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Oyuncu Yeliz Yeşilmen'den Belediye Başkan Adayı Eşine Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement