BATMAN MİLLETVEKİLİ ÖZDEMİR: 80 yıldır ihmal edilen bölgemiz ciddi hizmetler almaya başladı
AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir, Cumhuriyet tarihi boyunca yapılamayan icraatların son 10 yılda hayata geçirildiğine dikkat çekerek, "eskilerimiz, büyüklerimiz birebir yaşadılar. Cumhuriyet tarihi boyunca tamamen ihmal edilmiş bölge toprakları AK Parti döneminde hizmet görmeye başladı. Yapılamayan icraatlar hayata geçirilmeye başlandı" dedi.
Batman'da bulunan Milletvekili Özdemir, Gercüş'te katıldığı İlçe Danışma Meclis Toplantısında gündeme dair açıklamalarda bulundu. 9 aydır süren Çözüm süreci içinde kan dökülmemesinin, can kaybı yaşanmamasının büyük bir fırsat olduğuna işaret eden Milletvekili Özdemir, ancak bu barış sürecinden bazı kesimlerin büyük rahatsızlık duyduğunu ve süreci sabote etmeye çalıştıklarını hatırlattı.
Anayasa değişikliğiyle ilgili çalışmalara da değinen Özdemir, uzlaşma komisyonuna her partiden eşit olarak 3 kişi dahil edildiğini ancak muhalefet partilerinin uzlaşma gibi bir kaygılarının olmadığını ve getirilen her öneriye karşı çıkarak çalışmaları ertelemeye çalıştığını anlattı.
Yerel seçimler öncesinde teşkilat olarak çok büyük bir çabayla çalışmaların yapılmasını gerektiğini belirten Özdemir, şahsi talepler yerine özellikle kamuyu ilgilendiren genel hizmetlerle ilgili çalışmaların yapılmasının önemine işaret ederek, bölgede son on yılda başlatılan hizmet hamlesinin vatandaşlara iyi anlatılması gerektiğini bildirdi.
Gercüş dönüşünde Hasankey'te yeni yerleşim alanında da incelemelerde bulunan Milletvekili Özdemir, yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Yeni yerleşim yerinin oldukça modern ve altyapı olarak çok iyi durumda bulunduğunu kaydeden Özdemir, Yeni Hasankeyf'in önümüzdeki dönemde turistik anlamda da gelişime açık olduğunu sözlerine ekledi.
Son Dakika › Güncel › Özdemir: 80 Yıldır İhmal Edilen Bölgemiz Ciddi Hizmetler Almaya Başladı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.